Kāpēc sievietēm tik ļoti nepatīk dzirdēt patiesību par sevi? Vīrieši, kas viņas neuzceļ uz pjedestāla, automātiski kļūst par ienaidniekiem

Šķiet, pavisam nesen sievietes sāka iegūt brīvību un neatkarību, un pirmais, kam viņas to izmantoja, bija sākt uzspiest sabiedrībā jaunu stereotipu, ka par sievietēm, gluži kā par mirušu cilvēku, drīkst teikt tikai labu vai neko. Un jo tālāk, jo izlēmīgāk tiek uzspiests šāds viedoklis – katrs, kas tam nepiekrīt, saņem birku “necilvēks”, “nekaunīgs”, “šovinists” vai vienkārši viņam saka – “Vai tu tāpat runā par savu māti vai māsu?”

Kāpēc tāda attieksme pret vīriešiem, kuri atsakās idealizēt sievietes? Bet viss ir ļoti vienkārši. Vīrietim, kurš atsakās idealizēt sievietes, lielākā vai mazākā mērā ir saprātīgs skatījums uz dzīvi un, ja viņš vēlas, spēj saprast patiesību par lielāko daļu mūsdienu sieviešu.

Bet patiesība ir tāda, ka sieviešu viltību, kas izpaužas dažādās manipulatīvās metodēs, gadsimtiem ilgi ierobežo morāle un sabiedrība. Taču pēdējā laikā sabiedrībā ir būtiski mainījušās prioritātes un morāle kļuvusi ne tik īpaši pieprasīta, kā savulaik. Un sievietes, kuras pret vīriešiem izmanto manipulācijas, lai kaut kā uzlabotu savu dzīvi, ir sajutušas reālu spēku.

Ikviens, kurš atsakās viņas idealizēt, tiek uztverts kā ienaidnieks. Un tā ir viena no leģendārās sieviešu solidaritātes pamatiem – neatkarīgu uzvedību pat attiecībā pret vienu sievieti pārējās jau uztver kā zināmu apdraudējumu visām sievietēm.

Ikviens brīvs vīrietis, kuru nav apžilbinājušas jūtas un kuram ir savs viedoklis, spēj aizdomāties un izprast ievērojamas sieviešu daļas parazītisko dzīvesveidu. Līdz ar to viņam jau sākotnēji tiek piedēvēta sieviešu nīdējā vai lūzera etiķete.

Un šeit absolūti nav svarīgi labi pazīt cilvēku personīgi. Patiesība un meli par tādiem kļūst tikai tad, kad informācijas patērētājs spēj pārbaudīt faktus. Pietiek izmantot neskaidrus argumentus, piemēram, “mīlestība”, “attiecības”, un piespiest viņu paturēt savu viedokli pie sevis.

Lasi vēl: Kā šodien izskatās “dusmīgā” modele Mollija Bera, kas kaunējās par savu izskatu. FOTO pirms un pēc

Līdz ar prioritāšu maiņu sabiedrībā lielākā daļa sieviešu ir būtiski “apklusinājušas” savas jūtas. Daudzām tās paliek tikai vārdos un kā iemesls, lai atkal izmantotu lētticīgu vīrieti. Bet neveiksmīgu manipulāciju gadījumā par vainīgo vienmēr tiks iecelts vīrietis, kurš ir aizskāris pašu “dārgāko, mūžīgo un vērtīgāko”. Tajā pašā laikā, ja vīrietis izrādās piekāpīgs, viņam uzreiz tiek piešķirts tituls “īstais “.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru