Kā stāvs, kurā tu dzīvo, ietekmē tavu enerģētiku. Numerologi atklāj pārsteidzošas lietas!

20.stāvs.Stāva skaitlis mājiniekus padara par romantiķiem, kuri bieži vien dzīvo nevis reālajā pasaulē, bet savās ilūzijās. Šādām personībām ir grūti pielāgoties dzīvei dažkārt visnotaļ agresīvajā pasaulē.

21.stāvs.21.stāvā ieteicams apmesties tiem, kuri nekādi nespēj īstenot savus sapņus vai pacelties pa karjeras kāpnēm. Turklāt skaitļa pozitīvā enerģētika šā stāva iedzīvotājus padara labākus.

22.stāvs.22. stāvā dzīvojošo nepārliecinātība un neizlēmība var ātri vien novest pie pašvērtējuma krituma un radīt daudz nepatikšanu. Izvēlēties šo stāvu ir vērts tikai cilvēkiem ar stipru raksturu un neiedragājamu gribasspēku.

23.stāvs.Dzīve šajā stāvā var izrādīties grūta tiem, kuri nav pieraduši strādāt, lai sasniegtu savus mērķus. Skaitļa enerģētika nomāc gribu, un cilvēkiem ar vāju raksturu labāk tik augstu nedzīvot.

Lasi vēl: Brīnumainā “augšāmcelšanās”. Sieviete nāk pie samaņas teju pēc 30 komā pavadītiem gadiem. Un lūk, ko viņa pirmo saka!

24.stāvs.Šis stāvs iedragā emocionālo stabilitāti, burtiski pamudinot cilvēkus uz skandāliem un strīdiem. Tik augstu dzīvot numerologi neiesaka tiem, kuri grib saglabāt labas attiecības ar tuviniekiem.

25.stāvs.Šajā stāvā cilvēki bieži vien nevar atrast pareizo ceļu dzīvē. Viņi bieži maina vienu amatu pret citu, nereti nokļūst nepatīkamu notikumu epicentrā un kaitē sev, rīkojoties impulsīvi.

Avots:

esoteric

COMMENTS

Pievienot komentāru