Šovakar iestājas Pilnmēness. Katrs Pilnmēness maina cilvēku dzīvi, tādēļ izlasi šo, lai tas tev nebūtu neveiksmīgs

Katrs Pilnmēness maina cilvēku dzīvi, un, lai sagatavotos nozīmīgiem notikumiem, ir vērts ieklausīties astrologu ieteikumos. Šovakar mūs sagaida Supermēness, un ir vērts tam iepriekš sagatavoties, lai nepieļautu kļūdas.

Februāra Pilnmēness notiks Lauvas zvaigznājā, un astrologi brīdina, ka šīs dienas enerģija var izsist no sliedēm. Uguns zīmes ietekme var izraisīt gan uzvaras, gan sakāves – tieši tāpēc ir tik svarīgi ņemt vērā astrologu padomus.

Ko drīkst darīt Pilnmēness laikā

Pilnmēness 9. datumā ir lielisks laiks, lai piepildītu lolotu vēlmi Šodien tu vari piesaistīt veiksmi ar jebkuriem līdzekļiem: izmantojot buramvārdus vai izveidojot vēlmju, rituālu un ceremoniju karti. Vienīgais nosacījums – lai iecerētais piepildītos, tev ir jārīkojas slepeni, nevienam neatklājot savus plānus.

Šī diena ir lieliski piemērota radošumam. Enerģija ir sasniegusi kulmināciju, un tiem, kas ir apveltīti ar talantiem, nebūs grūti radīt šedevrus, kā arī virzīties uz priekšu un iemācīties kaut ko jaunu. Arī izglītība nesīs augļus, kas nozīmē, ka šajā dienā tev ir jāizmanto iespēja iegūt zināšanas jebkurā jomā.

Šajā laikā tu vari droši nodarboties ar garīgajām praksēm, kuru mērķis ir savaldīt dusmas un meklēt patiesību, kā arī ar mākslas terapiju. Tas ļaus tev atslābināties, tikt galā ar stresu un garastāvokļa svārstībām.

Pilnmēness Lauva zīmē būs ideāla diena, lai stiprinātu sakarus, tiktos ar draugiem un radiem, atrastu otro pusīti un iegūtu tā cilvēka uzmanību, kas tev iepaticies. Šajā dienā nebūs šķēršļu ceļā uz laimi, ja tiksigalā ar sliktu omu un uzticēsies intuīcijai. Iekšējā balss palīdzēs tev apiet visus šķēršļus ceļā uz vēlamo mērķi.

Pilnmēnesī tu vari palielināt savu finanšu plūsmu, ja pārskaitīsi visu esošo naudu. Tiem, kam ir problēmas ar finansēm, astrologi iesaka rituālu, kura nolūks ir piesaistīt veiksmi, vai izgatavot talismanu, kas piesaistīs materiālo pārpilnību.

Ko nedrīkst darīt Pilnmēness laikā

Šodien nekādā gadījumā nedrīkststrīdēties. Lauvas zvaigznāja enerģija pastiprina emocijas, un šajā dienā tu var viegli saķildotiesar saviem tuviniekiem un draugiem. Nebūs vienkārši izlabot situāciju, kas nozīmē, ka visiem spēkiem ir jāapvalda emocijas, novirzot tās mierīgā gultnē.

Lasi vēl: Labākie ģimenes cilvēki: kurām zodiaka zīmēm mīlestība un ģimene ir svarīgāk par visu citu

Astrologi brīdina, ka jauni aizsākumi šodien var radīt problēmas, kas nozīmē, ka nevajadzētu sākt lietas, kuru pabeigšana prasa vairāk nekā dienu. Vēlamo efektu sasniegs tikai tie, kas nodarbosies ar lietām, kuras var paveikt īsā laikā, kamēr ir pietiekami daudz spēka.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru