Kā stāvs, kurā tu dzīvo, ietekmē tavu enerģētiku. Numerologi atklāj pārsteidzošas lietas!

Katram skaitlim ir sava enerģija un tas ietekmē cilvēkus. Ar numeroloģijas palīdzību tu vari noteikt, kā mājas stāvs ietekmē tavu enerģētiku, lai nesaskartos ar dažāda veida grūtībām.

Tava stāva skaitlis var daudz pastāstīt, jo katram skaitlim ir savs enerģijas lādiņš. Tas ļauj tev uzzināt, kāpēc ikdienas dzīvē rodas nepatikšanas, sniedz iespēju izvairīties no negatīvas notikumu attīstības un atrast veidu, kā panākt labklājību dzīvē. Mēs piedāvājam tev noskaidrot, kādu enerģiju izdala stāvs, kurā tu dzīvo, un kā mainās tava dzīve šīs ietekmes dēļ.

1.stāvs.Cilvēki, kuri dzīvo pirmajā stāvā, vieglāk nekā citi īsteno savus mērķus. Vieninieks viņus apvelta ar līderismu un palīdz sasniegt vēlamo ar centīga darba palīdzību. Ja vēlies veidot karjeru, izvēlies mājoklipirmajā stāvā ar logiem saules pusē.

2.stāvs.Šajā stāvā dzīvojošajiem divnieks sniedz pozitīvu lādiņu, kas ļauj iemācīties būt pacietīgam un kontrolēt emocijas. Numerologi šo stāvu dzīvošanai iesaka izvēlēties impulsīvām personībām, kurām ir jānomierinās un jāpārstāj rīkoties nepārdomāti.

3.stāvs.Trijnieks iespaido vēlmi iegūt varu un materiālos labumus. Šajā stāvā visbiežāk dzīvo ambiciozi cilvēki, kuri pieraduši apkārtējiem pierādīt savu svarīgumu. Bet šā skaitļa ietekme var būt negatīva un izraisīt lepnību, kas radīs nepatikšanas un attiecību pasliktināšanos ar apkārtējiem.

4.stāvs.Ceturtajā stāvā dzīvojošie biežāk nekā pārējie ir neapmierināti ar notiekošo. Īpaši slimīgi viņi reaģē uz kritiku un biežāk nekā citi ir tendēti uz negatīvām domām.

5.stāvs.Saskaņā ar numeroloģiju piektā stāva iedzīvotāji strauji sasniedz izvirzītos mērķus. Tomēr viņiem jāiemācās sadarboties ar apkārtējiem, lai neiemantotu sliktu slavu.

6.stāvs.Šajā stāvā vislabāk dzīvot ģimenes cilvēkiem, kuri sapņo par omulību. Sešinieks palīdz bērnu audzināšanā, apveltot vecākus ar labākajām īpašībām. Sestais stāvs piemērots arī vientuļiem ļaudīm, kuri tiecasatrast savu otro pusīti.

7.stāvs.Septītnieks paver radošo potenciālu, tādēļ šis stāvs būs piemērota dzīvesvieta radošām personībām. Turklāt septītajā stāvā ir visvieglāk radīt šedevrus un iemantot atzinību.

8.stāvs.Astoto stāvu uzskata par neveiksmīgu izvēli. Šis skaitlis spēj ierobežot redzesloku un apturēt cilvēku attīstību. Ja nevēlies kļūt par slīmestu un dīkdieni, izvairies iegādāties vai īrēt mājokli šajā stāvā.

9.stāvs.Devītais stāvs piemērots ļaudīm, kuri vēlas sasniegt visus sapņus. Skaitlis palīdz atmodināt slēptas spējas un nepadoties grūtību priekšā.

10.stāvs.Šajā stāvā visbiežāk mitinās līderi. Viņi ir pieraduši, ka visi tiem pakļaujas. Šie cilvēki necieš svešus padomus un ir visnotaļ agresīvi.

11.stāvs.Skaitlis apvelta cilvēkus ar stingru raksturu. Ja tev trūkst pārliecības par sevi, tavs dzīvokļa izvēles jautājums ir acīmredzams. 11. stāvs palīdzēs attīstīt jaunas prasmes, kā arī spēju ātri uztvert informāciju.

12.stāvs.Šī skaitļa vibrācijas negatīvi ietekmē cilvēkus. Viņi zaudē pārliecību par sevi un cieš, ja nesaņem atbalstu. Profilakses nolūkos 12. stāvā kādu laiku var padzīvot tie, kuri ir pārāk pārliecināti par sevi un nesavaldīgi vārdos un rīcībā.

13.stāvs.Šā skaitļa mistika bieži vien cilvēkiem liek atteikties no dzīvošanas 13. stāvā. Numerologi uzskata, ka šis skaitlis atņem radošās spējas, bet citādā ziņā tas nerada negatīvu enerģiju šā stāva iedzīvotājiem.

14 stāvs. Šajā stāvā dzīvojošie ātri aizmirst par visiem mērķiem, izņemot materiālos. Dzīvošana šajā stāvā patiesi ļauj uzlabot materiālo stāvokli, bet ilgstoša dzīve 14.stāvā var cilvēkus padarīt bezjūtīgus un neatsaucīgus.

15.stāvs.Tie, kuriem laimējies dzīvot 15. stāvā, var ne tikai priecāties par brīnišķīgu panorāmu aiz loga, bet arī baudīt dzīvi. Skaitlis 15 apvelta cilvēkus ar šarmu un iespēju piesaistīt sev vajadzīgos sakarus.

16.stāvs.16 stāva iedzīvotājus pavada risks un avantūras. Viņi prot no dzīves ņemt visu, ko tā sniedz, un nav pieraduši ilgi atrasties vienā vietā. Numerologi iesaka viņiem būt piesardzīgākiem finanšu lietās.

17.stāvs.Šajā stāvā mitekļus visbiežāk izvēlas cilvēki, kuri dzīvo pēc saviem likumiem. Viņi ir pieraduši visu sasniegt saviem spēkiem, ar viņiem nav iespējams manipulēt, jo īpaši mantkārīgos nolūkos.

Lasi vēl: Veca čigāniete man iemācīja cept daudz reizes garšīgākas kotletes par parastajām

18.stāvs.Šā skaitļa enerģētika palīdz iedzīvotājiem sasniegt vēlamo un izvairīties no kontaktiem ar negatīvi noskaņotiem cilvēkiem. Viņi ir spējīgi pārvarēt jebkuras grūtības un palīdz izdarīt to pašu arī apkārtējiem.

19.stāvs. Cilvēki, kuri dzīvošanai izvēlas 19. stāvu, iegūst valdonīgu raksturu. Negatīvas rakstura iezīmes var ietekmēt attiecības ar tuviniekiem, tādēļ numerologi uzskata, ka šis stāvs nav labākā izvēle dzīvošanai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru