Kāda Latvijas bērnudārza audzinātāja pieķerta ļoti sliktā situācija – viņa nevienam nemanot zaga

Kāda Latvijas bērnudārza audzinātāja pieķerta ļoti sliktā situācija – viņa nevienam nemanot zaga. No sākuma cilvēki šo nepiefiksēja, tomēr ejot laikam situācija kļuva arvien sarežģītāka. 

Skolotāja, kas strādāja bērnudārzā, bieži apmeklēja “Omniva” skapīšus, cerot, ka kādas durvis neaiztaisīsies līdz galam. Pēc attiecīgās personas teiktā, ir bijuši gadījumi, kad persona ir mēģinājusi ar spēku iekļūt skapīšos, izmantojot laužņus, kā rezultātā dažos gadījumos tas ir izdevies.

Tomēr noteikti jāņem vērā, ka nekavējoties tiek iedarbināts skaļš trauksmes signāls, un ir stratēģiski uzstādītas novērošanas kameras, lai fiksētu šādus mēģinājumus.

Tālāk “Omnivas” vadītāja atstāsta gadījumu, kad bērnudārza audzinātāja kopā ar vīru biezi mēģināja veikt pie skapīšiem dažādas manipulācijas, lai tos attaisītu.

Lai gan sākotnēji tika noliegta jebkāda līdzdalība, šī persona galu galā tika ”noķerta” ar video pierādījumiem, un par viņu bija jāziņo varas iestādēm.

Lasi vēl: Skudras aizbēgs atpakaļ mežā 30 minūšu laikā – vienkārši uzlejot šo šķidrumu uz skudru pūžņa

”Omniva” pārstāve skaidro, ka bieži vien sūtījumos ir aizliegtās vielas, tādēļ ja rodas aizdomīga situācija uzņēmums piesaista attiecīgās iestādes un suņus.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru