Kādas ir grūtniecības pirmās pazīmes vēl pirms mēnešreižu aizkavēšanās. Sievietes, jums tas noteikti jāzina!

Tautas metodes grūtniecības noteikšanai

Lielākā daļa grūtniecības iestāšanās pazīmju, kas ir izskaidrojamas no medicīniskā viedokļa, tautā ir bijušas zināmas kopš seniem laikiem.

No rīta moka nelabums; nebija krūtis un pēkšņi parādījās; radās vēlme izēst marinētu gurķu burciņu, siļķiar iebiezināto pienu vai pakošļāt krītu; kaprīzes uz līdzenas vietas – mūsu vecmāmiņas zināja, ka šādas pazīmes noteikti nozīmē grūtniecību.

Saskaņā ar tautas novērojumiem grūtniecības laikā var būt jūtama metāliska garša mutē, sieviete bieži šķauda un miegā krāc.

Ja sieviete baroja bērnu ar krūti, tika uzskatīts, ka nākamajā grūtniecības laikā mazulis atteiksies no mātes piena.

Lielākais leģendu kopums ir saistīts ar zīlēšanu, kas piedzims – meitene vai puika. Pat mūsdienās daudzi ir pārliecināti, ka zēna piedzimšana māti padara skaistāku, bet meitenes nākšana pasaulēskaistumu“atņem”.

Lasi vēl: Ja tu esi dzimis 1938,1950,1962, 1974,1986,1998, 2010. gadā tad lūk, ko mēs tev teiksim!

Apkopojam rezultātus

Visas sievietes ir atšķirīgas, un katra grūtniecība ir unikāla.

Vienā gadījumā grūtniecei jau pašā sākumā parādāstūska vaitoksikoze, bet citā – mazuļa iznēsāšana sagādā sievietei milzīgu baudu deviņu mēnešu garumā.

Galvenais ir nopietni attiekties pret grūtniecību, savlaicīgi stāties uzskaitē un darīt visu nepieciešamo, lai bērniņš piedzimtu vesels.

Avots:

littleone

COMMENTS

Pievienot komentāru