Ja tu esi dzimis 1938,1950,1962, 1974,1986,1998, 2010. gadā tad lūk, ko mēs tev teiksim!

Cilvēki vienmēr ir centušies uzzināt, kā veidosies viņu liktenis. Rietumos astrologi tam izmantoja zodiaka horoskopu.

Senajos austrumos tika izveidota 12 gadu cikla shēma, kuras pamatā ir Mēness kalendārs. Katram gadam tika piešķirts dzīvnieka simbols, kura īpašības bija raksturīgas cilvēkiem, kas dzimuši attiecīgajā gadā. Tā arī radās ķīniešu horoskops.

Šajā rakstā mēs runāsim par atvērtāko un cēlāko austrumu horoskopa zīmi -Tīģera zīmi, kurā dzimušie ir ļoti drosmīgi un spēcīgi!

Ieklausies, ja esi dzimis 1938.,1950.,1962., 1974.,1986.,1998., 2010.gadā.

Tīģera gadā dzimis cilvēks ir izteikts līderis un dumpinieks. Viss šajā pasaulē griežas ap viņu un pakļaujas tikai viņam, viņam Visumā ir savi likumi! Tīģeris nemeklē vieglus ceļus – tā vietā, lai dotos pa iemītu taku, viņš atradīs jaunus, daudzsološākus un interesantākus ceļus, tāpēc viņam ir visas iespējas “uzkāpt pašā Olimpa virsotnē”.

Tīģera gadā dzimušie visnotaļ optimistiski attiecas pret dzīvi, tāpēc viņiem nav noslieces iegrimt depresijā, un viņi gandrīz nemaz nezina, kas ir grūtsirdība un vilšanās. Tīģeris jebkuras nepatikšanas dzīvē uztver kā mācību, no kuras viņš gūst labumu un, pats galvenais, pieredzi.

Tīģera rakstura vājā puse ir nepārdomāta rīcība unimpulsivitāte. Šīs horoskopa zīmes pārstāvis kaut ko vispirms izdarīs un tikai tad domās, tāpēc viņš bieži “uzsit punus”. Tīģeri strauji aizsvilstas dusmās, bet ātri vien nomierinās.

Tīģerim piemīt ārkārtīgi spēcīgs magnētisms, kas piesaista citus cilvēkus.Šajā zīmē dzimušie tiek cienīti un no viņiem baidās, tāpēc neviens neuzdrošinās viņiem pateikt patiesību.

Lasi vēl: Kādas ir maijā dzimušo rakstura gaišās un tumšās puses. Maija mēnesī dzimušie ir unikāli!.

Mīlestībā Tīģeris ir ļoti kaislīgs, vajadzība būt mīlētam un mīlēt mostasšajos cilvēkos jau agrā vecumā. Vari būt pārliecināts/pārliecināta – ja Tīģeris tevi iemīlēs, tad uzskatīs par savu īpašumu un, nedod Dievs, viņam radīsies aizdomas, ka tu viņu krāp! Minētajos gados dzimušajam ir vitāli svarīgi justies mīlētam, pastāvīgi dzirdēt patiesi sirsnīgus un atzinīgus vārdus.

Karjerā Tīģerim veiksies, ja viņš tiksvadošos amatos, bet parasta biroja darbinieka ikdiena viņam var šķist kā murgs. Tīģeris pastāvīgi attīstās, mācās un tiecas pēc jaunām virsotnēm visās dzīves jomās.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru