Kādas kļūdas pieļauj gandrīz 99% sieviešu un kāpēc

Psihologi ir vienisprātis, ka gandrīz 99% sieviešu pieļauj septiņas kļūdas attiecībās un pauž viedokli, kāpēc viņas tā dara.

Pat iemīlējušies cilvēki strīdas, jo ne vienmēr var atrast kopīgu valodu. Grūtā attiecību posmā sievietei ir jāizrāda pacietība un gudrība, lai dzīvesbiedri varētu vieglāk pārdzīvot krīzi. Bet nereti viss notiek pretēji.

 

Vēlme lasīt morāli

Viena no izplatītākajām sieviešu kļūdām attiecībās ir vēlme lasīt morāli. Nevajag vainot, izteikt pretenzijas un mēģināt otru pārtaisīt pēc sava prāta. Ja kaut kas tev nepatīk – izklāsti savu problēmu mierīgi un skaidri – tā, lai nesāpinātu partneri.

Pirmā kļūda ir tā, ka sievietes pārāk daudz runā. Otrkārt, viņas metas no vienas galējības  otrā. Te izliekas aukstas un nepieejamas, pieprasot, lai tiktu iekarotas. Citkārt daiļā dzimuma pārstāves cenšas aizstāt vīrieša māti,  pārmērīgi izdabājot un rūpējoties.

Bet – vispareizākais ir palikt pašai vienmēr un visur. Tādai pašai sievietei, kurai jau attiecību sākumā izdevās sagrozīt galvu savam izredzētajam. Attīsti sevī sievišķību, audz un pilnveidojies, kļūsti pašpietiekama. Un dari to ar vienu mērķi – savā labā. Ne kāda cita dēļ, ne savam “bijušajam” par spīti. Jo divu nobriedušu personību savienība ir labākais risinājums, kāds var būt.

Lasi vēl: Tikai 60 gados viņai izdevās palikt stāvoklī. Kad jaundzimušo ieraudzīja vīrs, viņš viņus pameta…

 

Sievietei nevajag pārtaisīt vīrieti un pieprasīt no viņa neiespējamo

“Kāpēc tu man neizsaki komplimentus?”, “Kad tu nopelnīsi tik daudz naudas, cik mums vajag? ”Šādi izteikumi izklausās kā vēlme atbildību par savām problēmām novelt uz citu personu. Bet vīriešiem sāk likties, ka ar viņiem mēģina manipulēt. Tāpēc viņi sieviešu teikto uztver agresīvi.

Esi mierīga un nosvērta, zini savu vērtību, bet nepazemo citus.

Cita sievietes kļūda ir nejusties pietiekami laimīgai. Tam ir viss nepieciešamais, bet tev trūkst dzīvesprieka. Iespējams, tas tāpēc, ka jau no agras bērnības meitenēm tiek mācīts, ka viņām jābūt paklausīgām un labi jāmācās.

Meitenes ir pieradušas, ka tiek apbalvotas par centību un sasniegumiem. Tāpēc pieaugušām sievietēm ir grūti noticēt un pieņemt faktu, ka kāds viņu labā dara kaut ko vienkārši tāpat.

Ir pienācis laiks padomāt par savu rīcību, atbrīvoties no “teicamnieces” kompleksa un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Ar pateicību pieņemt mīlestību un rūpes no vīrieša kā īstu dāvanu.

 

Kas sievietei jāiemāca bērniem un kas pašai jāmācās no atvasēm

Māci saviem bērniem būt laimīgiem. Lai viņi, kļūdami pieauguši, zinātu, kā izbaudīt katru dzīves mirkli. Bērniem jāieaudzina vērtības, nevis jāmāca tikai sakārtot savas rotaļlietas un jāseko līdzi viņu gaitām skolā.

Sievietei jāmāca bērni un jāmācās no bērniem. Mammai jābūt sirsnīgai un maigai. Bet attiecībās ar dzīvesbiedru lieti noderēs apskāviens, skūpsts un flirts neatkarīgi no tā, cik gadus jau esat nodzīvojuši kopā.

Paliec tikpat mīļa, spontāna un seksīga kā rozā briļļu periodā. Neļauj ikdienas dzīvei un rutīnai iznīcināt jūtas, kas savulaik kļuva par pamatu spēcīgas savienības radīšanai. Runā ne tikai pati, bet ļauj arī savam vīrietim paust viņa domas un jūtas.

Iemīlēt sevi nozīmē pieņemt sevi tādu, kāda esi, ar visām izskata un rakstura iezīmēm. Ja sevī kaut kas nepatīk, tad veic izmaiņas, kamēr tavs atspulgs spogulī izraisīs laimīgu smaidu.

Apzinies savu skaistumu, atbrīvo sevi no kompleksiem. Pārtrauc visai pasaulei stāstīt, cik neapmierināta esi ar sevi. Īsta sieviete zina par savas figūras nepilnībām, bet no tā necieš. Viņa saprot, ka svarīgākais ir būt pašai – sirsnīgai un atklātai.

COMMENTS

Pievienot komentāru