Kāds liktenis piemeklējis pusaudžus, kas pārāk agri kļuva par vecākiem

Pusaudžiem ir savas aizraušanās. Kādam patīk spēlēt futbolu, kāds cits tērē laiku, spēlējot datorspēles. Savukārt pusaudžiem, par kuriem runāsim šajā rakstā, pilnīgi noteikti šāda veida izklaides nenāk ne prātā.

Un tas viss tikai tāpēc, ka viņi pārāk agri kļuva par vecākiem. Daudzi strīdas, kas pie tā visa ir vainīgs. Taču savulaik šie stāsti saviļņoja visu pasauli.

Alfijs Patens un Šantela Stedmana

Gados jauniņai Alfijs burtiski apstulba, kad uzzināja, ka viņa 15 gadus veca draudzene gaida viņa bērnu. Zēns atzinās, ka viņam nav ne jausmas, kā pareizi audzināt bērnus. Taču neskatoties uz to, Patens nolēmis rūpēties par bērnu.

Alfijs pat pieņēmis lēmumu strādāt, lai varētu apgādāt savu bērnu. Šantela Stedmana dzemdēja apburošu meitiņu. Tomēr nedaudz vēlāk atklājies, ka patiesībā bērna tēvs ir nevis Alfijs, bet gan cits pusaudzis Tailers Beikers.

Kad Patens uzzināja šos jaunumus, viņš bija ļoti apbēdināts un sācis raudāt. Savukārt Tailers jau sākotnēji zinājis par to, ka tieši viņš ir šī bērna tēvs, vienkārši nesteidzās tajā atzīties.

Jaunais cilvēks nožēlo savu rīcību, bet tuvību ar Šanteli sauc par sava mūža lielāko kļūdu. Dotajā brīdī Tailers bērna audzināšanā nepiedalās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru