Kāpēc bērniņi dzimst alkoholiķiem, bet labi cilvēki dažkārt netiek pie bērniņa? Bērna dvēsele var kļūdīties vecāku izvēlē

Runā, ka vēl nedzimuša bērna dvēsele pati izvēlas sev izvēlas vecākus – dažkārt abus, bet citkārt arī vienu. Taču neviens nekad precīzi neuzzinās, kā dvēsele izvēlas māmiņu un tēti – tas paliek miglā tīts noslēpums.

Bet – ja jau bērniņš pats lemj, kas būs viņa vecāki, kāpēc tad viņš piedzimst,piemēram, alkoholiķu vai narkomānu ģimenēs, kurās par viņu ņirgājas gan morāli, gan fiziski?

Un kāpēc daudziem materiāli nodrošinātiem pāriem nevar būt savu mazuļu? Viņi taču varētu bērniem daudz dot, lai viņi izaugtu laimīgi, veseli un izglītoti. Bet notiek tā, ka šiem ļaudīmnav lemts piedzīvot mātes vai tēva laimi.

Varbūt viss slēpjas jautājuma nepareizā formulēšanā. Nevis kāpēc, bet par ko? Varbūt augstākie spēki ikvienam no mums ir sagatavojuši savu likteni. Un tajā jau ierakstīts, kā nodzīvosim savu dzīvi.

Taisnība, iespējams, ir fatālistiem, kuri uzskata, ka pats cilvēks neko savā dzīvē nevar mainīt, jo viss jau sen ir ierakstīts likteņa grāmatā.

Mēs visi esam cilvēki no miesas un asinīm. Vieni no mums ir optimistiskāki un cer, ka visas problēmas atrisināsies.

Citi ir reālisti un zina, ka mums jādzīvo šeit un tagad, no dzīves ņemot visu labāko. Bet vēl kāds cits ir fatālists un ir pārliecināts, ka neko nevar mainīt, jo viss notiks tā, kā plānots likteņa grāmatā.

Garīgajās indiešu mācībās liela uzmanība tiek pievērsta dvēseles pārceļošanai un reinkarnācijas teorijām. Tiek uzskatīts, ka dvēselei, kurai ir liela pieredze, ir tiesības izvēlēties sev mammu un tēti; bērna dvēsele pat var palīdzēt saviem vecākiem satikties, apvienoties un kļūt par viņu mīlestības augli.

Šādai teorijai ir rodams apstiprinājums mūsu dzīvē. Cik gan bieži partneri aiziet katrs savu ceļu neilgi pirms kāzām un apprecas ar pilnīgi citiem cilvēkiem!

Nedzimušā bērna dvēsele jau iepriekš zina, kurā ģimenē tā nonāks, kā augs un attīstīsies. Saskaņā ar garīgajām indiešu mācībām dvēselei ir zināšanu un pieredzes līmeņi.

Dvēsele ar nelielu pieredzi var kļūdīties izvēloties vecākus, un nonākt pie asociāliem elementiem. Galu galā bērni dzimst arī narkomāniem un dzērājiem.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmju pārstāvji, kurus visvieglāk novest līdz dzimtsarakstu nodaļai

Savukārt dvēsele ar lielu pieredzi izvēlas cienījamus vecākus, nonāk kārtīgās ģimenēs un pat palīdz māmiņai un tētim mainīties uz labo pusi.

Taču vecāki var sev palīdzēt un likt mazajai dvēselītei pievērst viņiem savu uzmanību caur garīgās attīstības un nožēlas ceļu. Katrs labais darbs tiek ierakstīts likteņa grāmatā.

Kļūstot laipnāks un iecietīgāks pret apkārtējiem, cilvēks paver sev ceļu uz mīlestību un laimi. Ļoti bieži neauglīgi pāri, nedaudz mainot dzīvesveidu un atsakoties no sliktiem ieradumiem, drīz vien uzzina, ka kļūs par laimīgiem vecākiem.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru