Kāpēc čukči un eskimosi viesiem piedāvāja savas sievas. Ļoti dīvaina ”viesmīlība”!

Pārsteidzošās eskimosu paražas no Aļaskas

Problēmas ar pēcnācējiem tika novērotas arī kontinentālās Aļaskas iedzīvotāju vidū, kuri dzīvoja atsevišķi no citām Zemes valstīm un tautām. Eskimosiem bieži nācās precēties ar samērā tuviem radiniekiem, kā rezultātā piedzima bērni ar sliktu veselību.

Lai uzlabotu pēcnācējus, šīs tautas arī sāka praktizēt nodevību “kā viesmīlības pazīmi” un bieži apmainījās sievām ar vīriešiem no citām apdzīvotām vietām. Īpašas privilēģijas bauda spēcīgie cilts pārstāvji, kuriem vienmēr ir plaša izvēle starp sieviešu kārtas pārstāvēm.

Seksuāla viesmīlība ir sastopama arī citās pasaules daļās. Šī diezgan dīvainā paraža ir raksturīga etniskajām grupām, kuras dzīvo noslēgtu dzīvi.

Lasi vēl: Kaķis var aiziet no mājas uz neatgriešanos, lai varētu pieteikties ilgi gaidītais mazulis un vēl 6 iemesli kad viņi var aizbēgt no jums

Viens piemērs ir Austrālijas Arunt cilts, kurā vīrieši labprāt dalās sievās ar svešiniekiem, lai uzlabotu pēcnācēju gēnus. Bieži ir gadījumi, kad sievietes tiek dalītas pat ar vienas cilts pārstāvjiem kā draudzīgu žestu un līdzjūtības izpausmi.

Avots:

news

Pievienot komentāru