Kāpēc pie ledusskapja nedrīkst piestiprināt magnētus

Bija laiki, kad visi ledusskapji bija ļoti līdzīgi viens otram. Iespējams, tieši tāpēc ir radušies magnētiņi, ar kuriem mēs sākām rotāt mūsu ledusskapjus. Ir vairāku veidu magnēti.

Reklāmas magnēti radīti klientu piesaistīšanai. Tos pasniedz kā balvu,ievieto preču iepakojumos vai arī vienkārši izdala.

Savukārt suvenīru magnēti ir salīdzinoši lēta dāvana, ko var pasniegt gan kādā īpašā gadījumā gan vienkārši atvest kā suvenīru no kāda ceļojuma. Pastāv viedoklis, ka magnētiņi ir ārkārtīgi kaitīgi. Un daudzus sācis interesēt jautājums, kāpēc magnētus nedrīkst piestiprināt pie ledusskapja?

Lai pārbaudītu šo hipotēzi, tika veikta virkne eksperimentu, lai noskaidrotu magnētu ietekmi uz ledusskapjiem. Pētījumu laikā tika noskaidrots, ka magnēti tik tiešām ietekmē ledusskapju darbību, paaugstinot vidējo temperatūru aukstumkamerā.

Lasi vēl: Šīs ir tās preces, kuras nedrīkst pasūtīt ”Aliexpress” pretējā gadījumā jūs būsiet stipri vīlušies

Taču šie rādītāji ir tik niecīgi, ka nav skaidrs, kāpēc tomēr nedrīkstētu piestiprināt magnētus pie ledusskapjiem? Jo tie nekaitē nedz ledusskapim, nedz tajā esošiem produktiem. Lai noskaidrotu magnētu ietekmi uz cilvēka organismu, pētnieki vērsušies pie mediķiem.

Un tika saņemta atbilde, kurā teikts, ka medicīnas praksē visai bieži pielieto magnētu dziednieciskās īpašības. Tos izmanto balsta un kustību sistēmas, gremošanas sistēmas un elpošanas sistēmas ārstēšanai.

Lielu popularitāti iemantojušas magnētiskās rokassprādzes. Tām piemīt stiprinošas īpašības, tās sniedz labus rezultātus, kad jātiek vaļā no muskuļu saspringuma un organisma pārpūles.

Avots:

lasmi

Pievienot komentāru