Ko mums atnesīs 2019. gada 19. februāra (šodiena) pilnmēness Jaunavas zīmē? Dažiem laimi, dažiem skumjas…

Kārtējais pilnmēness gaidāms 19. februārī. Astrologi sola, ka šoreiz pilnmēness ziemīgajās debesīs atnesīs mūsu dzīvē daudz ko jaunu un aizraujošu.

Tāpat šis laiks saistās ar pārmaiņām personīgajā izaugsmē un savstarpējo attiecību sfērā. Jauns mēness, kurš bija 4. februārī, atnesa sev līdzi daudz iespēju ideju realizācijai. Savukārt gaidāmais pilnmēness nāk ciešā savienībā ar Regulus zvaigzni.

Kādas ir šīs astronomiskās parādības sekas?

Regulus zvaigzne pēc savas dabas ir kustīga, un pilnmēness laikā tā savienosies mēnesi, kurš būs Jaunavas zīmē. Cilvēkiem šī debesu stāvokļa pozīcija palielinās pārliecību un ambiciozitāti. Šāds astronomiskais stāvoklis var tikt uzlūkots arī kā spēka zīme.

Regulus ir zvaigzne fiksētā pozīcijā, kas vada augsta līmeņa amatpersonas un tos, kuriem ir nozīmīgs statuss: ģenerāļi, prezidenti, čempioni un laureāti.

Regulus zvaigzne veicina tādu īpašību izpausmi kā līderība, risks, konkurētspēja, dāsnums u.c. Bet tajā pašā laikā Regulus zvaigzne var pagriezt muguru un parādīt savu otru pusi, kas provocēs greizsirdību un skaudību.

Iespējams, šī diena daudziem neatnesīs nekādu slavu un atzinību, bet tieši pretēji, pastāv iespēja saskarties ar naidīgumu un sabotāžu.

Kad mēness savienosies ar Regulus zvaigzni, tad daudzu cilvēku dzīvē parādīsies ietekmīgas personības un patiesi draugi, kas sniegs nepieciešamo palīdzību. Bet nedrīkst aizmirst par šīs zvaigznes duālo ietekmi. Nav izslēgts, ka Regulus būs noskaņota negatīvi.

Pilnmēness laikā emocionālie un fizioloģiskie rādītāji vājināsies, bet ķermenis būs pakļauts visu veidu slimībām. Tāpēc tev ir jābūt gatavam saskarties ar dažādām veselības problēmām.

Trīs gaidāmās savienošanās 19. februāra pilnmēness laikā!

  1. Marsa un Urāna savienošanās

Šāds astronomiskais duets pirmām kārtām draud ar to, ka tiks provocēta nepieciešamība atbrīvoties no ierobežojošām sistēmām un rāmjiem. Tu vēlēsies negaidīti kļūt brīvs un neatkarīgs. Un šīm emocijām līdzi nāks negaidīta impulsivitāte. Tomēr labi, ka mēness un saule atradīsies harmoniskā savienībā, kas ievērojami samazinās neapdomīgu rīcību risku.

Tā rezultātā tu vienlaicīgi rīkosies gan saprātīgi, gan saskaņā ar emocijām un impulsiem. Vienlaikus speciālisti iesaka šajā pilnmēness periodā biežāk ieklausīties savā iekšējā balsī. Šis būs ideāls laiks, lai nodotos eksperimentiem laulības gultā, tāpēc nebaidies gūt prieku un izmēģināt jaunas lietas!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru