Kāpēc slimot, ja pļavā aug sarkanais āboliņš. Parasta zāle, bet tik dziedinoša

Āboliņš ir lopbarības augs, ko plaši izmanto augu izcelsmes zāļu jomā. Tam ir ārstnieciskas īpašības, kas palīdz izārstēt daudzas slimības.

Āboliņu lieto, lai ārstētu redzes traucējumus, troksni ausīs, neirozi, depresiju, galvassāpes, garastāvokļa svārstības. Ārstēšanai tiek izmantots āboliņš burtiski visos veidos: žāvēta zāle, sula no auga, tinktūra.

Lai sagatavotu sulu, var izmantot visu veidu āboliņus. Nogriez auga ziedus, samal tos līdz putras stāvoklim un izspied sulu no tā.

Pēc tam sulu sajauc ar degvīnu attiecībā 1: 3, lai to varētu uzglabāt ilgu laiku un pietiekamā daudzumā visas ziemas laikā. Ja ārstēšana nepieciešama āboliņa ziedēšanas laikā, labāk ir lietot līdzekli bez alkohola un lietot tikai svaigu āboliņa sulu.

Šāds līdzeklis pagatavojams sekojoši: sasmalcini āboliņa ziedus (var to darīt arī blenderī), tad 5 ēdamkarotes sasmalcināta āboliņa masas aplej ar glāzi ūdens istabas temperatūrā. Pēc 10 minūtēm sulu filtrē caur marli, kas salocīts 2-3 kārtās.

Neatkarīgi no tā, kura sula (ar vai bez alkohola) tiek izmantota ārstēšanā, tā nedrīkst tikt izmantota vairāk par diviem mēnešiem. Piemēram, aterosklerozes profilaksei vajadzētu lietot katru dienu 1-2 ēdamkarotes koncentrētas neatšķaidītas sulas 60 dienas no vietas.

Āboliņa sulas palīdz ārstēt saaukstēšanos, normalizē temperatūru, mīkstina klepu, attīra elpceļus. Arī bronhīta, traheīta un pneimonijas gadījumā  šis līdzeklis ir liels palīgs. Smagos gadījumos var lietot 1 ēdamkaroti āboliņa sula līdz 7 reizēm dienā.

Āboliņa sula var būt īpaši noderīga sievietēm. Tai ir labvēlīga ietekme uz tām sievietēm, kam menstruāciju laikā ir sāpes, kam ir dzemdes asiņošana, anēmija un iestājusies menopauze.

Sievietēm jāņem 5 ēdamkarotes āboliņa sulu dienā veselu mēnesi.

Āboliņa sula ir dabisks līdzeklis, kas aktivizē ķermeņa aizsargfunkcijas, stiprina imūnsistēmu un rada intoksikāciju. Bet āboliņš nav panaceja visām slimībām. Lai panāktu pilnīgu izārstēšanu, jums ir jāintegrē un jālieto arī zāles.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru