Kāpēc vīrieši aiziet? 5 galvenās kļūdas, ko pieļauj 80% sieviešu

  1. Jūs neesat ļāvusi viņam brīvi uzelpot

Savas mīļotās sievietes dēļ vīrietis spējīgs uz visu, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņam nav vajadzīga atpūta un personīgā telpa. Visu šo laiku viņš ir aktīvi jūs aplidojis. Protams, ka viņš ir noguris un vēlas kaut nedaudz izgulēties savā midzenī. Bet jūs, protams, neesat pie tā pieradusi.

Daudzas sievietes šādā situācijā uzreiz krīt histērijā un turpina pieprasīt komplimentus un uzmanību. Bet smieklīgākais, ka viņas no visas sirds tic, ka ar savām kaprīzēm, draudiem un histērijām izdara ieguldījumu savu attiecību labā. Jo šādā veidā viņas izrāda, cik ļoti viņš ir vajadzīgs. Bet tās ir visīstākās muļķības!

Vīrietim nākas arī tālāk apkalpot savu partneri, taču nogurums nekur nepazūd. Un viņš nemaz nepamana, ka kļūst par izsmieklu objektu, kas nemitīgi lūdz savai „saimniecei” iespējupasēdēt pie alus kausa vai apciemot draugu. Viņš ir spiests melot un izdomāt attaisnojumus, lai tikai iegūtu iespēju atpūsties un pabūt vienatnē ar sevi. Bet ne jau par tādām attiecībām viņš bija sapņojis.

Lasi vēl: Darja neilgi pirms savas nāves lika atcelt visus seminārus un tikšanās teiktdama, ka tas vairs nebūs vajadzīgs

Kā noturēt vīrieti?

Viss ir gluži vienkārši – pārstāt būt par nastu, pārstāt noslaukt sev visus labumus, izspiest no viņa dāvanas vai gaidīt varoņdarbus. Galu galā arī viņš ir tikai cilvēks, kuram vajadzīgi maigums, uzmanība un pretimnākšana. Sieviete, kas prot dot, noteikti būs laimīga attiecībās.

Piezvaniet viņam pirmā, pajautājiet par lietām, kas viņu aizrauj. Uzziniet, kas viņam ir svarīgs, kādi ir viņa mērķi, kāds sekss viņam patīk.

Mīlestība nozīmē to, ka ir arī kaut kas jādod pretī, nevis tikai jāsaņem. Ir jānokāpj no sava pjedestāla un jāsaskata vīrietī personība.

Avots:

armchannel

Pievienot komentāru