Kāpēc vīrieši aiziet? 5 galvenās kļūdas, ko pieļauj 80% sieviešu

Vai esat kādreiz aizdomājušas, kāpēc ir tik grūti noturēt sev blakus patiesi cienīgu vīrieti, bet visi šķiršanas stāsti ir bezgala līdzīgi viens otram? Jo pašā sākumā viss šķitis ideāli – ziedi, aplidošana un galvu reibinoši randiņi. Taču, tiklīdz jūs atvērāt savu sirdi un ielaidāt vīrieti savā guļamistabā, viņa interese strauji apsīkusi. Ko gan jūs izdarījāt nepareizi?

Šis raksts būs nedaudz cietsirdīgs, toties ļoti patiess. Mēs pastāstīsim sievietēm, kāda ir viņu galvenā kļūda.Un sāksim mēs ar to, ka jau kopš jūsu iepazīšanas brīža esat uzvedusies pilnīgi aplami. Kādas tad kļūdas esat paspējusi sastrādāt?

  1. Jūs tā arī nespējāt kļūt par interesantu sarunu biedru

Atklāti runājot, daudzas sievietes nemaz neprot izrādīt iniciatīvu saskarsmē, lai kaut kādā veidā ieinteresētu vīrieti. Ko gan viņas spēj piedāvāt? Pajautāt par viņa finansiālostāvokli, nākotnes plāniem vai šķiršanos. Bet biežāk dāma vienkārši tēlo neaizsniedzamu princesi, kurai principā, pēc noklusējuma visi ir parādā: gan ieraut sarunu virpulī, gan sasmīdināt, gan aizraut.

Pats vīrietis visā šajā procesā gluži vienkārši pazūd, jo viss griežas tikai ap sievieti – ap viņas interesēm, hobijiem un problēmām. Un pat ja viņa tomēr pievērsīsies savam partnerim, arī tad tiks izvēlētas tikai viņu interesējošās sarunu tēmas. Bet kam gan patīk vienpusēja saskarsme? Vīrietis vienkārši nogurst būt par mūžīgu dzinēju un kādā brīdī viņam kļūst garlaicīgi, un tā jau ir jūsu pirmā izgāšanās.

  1. Jūs it nemaz negribējāt pielāgoties viņa gaumei

Līdz ar to, ka sākotnēji viņš bija uzķēries uz jūsu ārējo izskatu, viņam bija motivācija jūs savaldzināt. Un viņš centās, interesējās par jūsu gaumi un vēlmēm, pēc iespējas centies tās piepildīt. Tieši tāpēc viņa mašīnā vienmēr skanēja jūsu mīļākā mūzika, vāzē bija ielikti jūsu mīļākie ziedi, bet vakaros jūs skatījāties romantiskās komēdijas.

Vīrietis vienkārši jums izdabāja, lai jūs atvērtos, satuvinātos un lai jums vienkārši būtu patīkami. Bet kāda gan bija jūsu dalība? Vai jūs vispār esat interesējusies par viņa gaumi vai vēlmēm? Nospiedošais vairums meiteņu uzskata to par lieku un nevajadzīgu un pat pamanās apvainoties, jo nevienam un neko nejūtas parādā! Taču cilvēks nevar iztikt bez atbalsta.Kam gan ir vajadzīga sieviete, kas neuzskata par vajadzīgu pielāgoties un cienīt tavas intereses? Labāk klusiņām

  1. Jūs neizrādījāt iniciatīvu seksā

Daudzas sievietes pieradušas uzskatīt, ka viņu piekrišana seksam pati par sevi ir dāvana, bet visas pārējās rūpes gulstas uz vīrieša pleciem – gan savaldzināšana, gan uzbudināšana, gan baudas sagādāšana.  Un sākotnēji tas tā tiešām arī ir. Taču kad attiecības pāriet nākamajā tuvības pakāpē, ir visai stulbi vienpusēji izmantot savu partneri: “Es te tāda skaista pagulēšu, bet tu mani izmīlē…”

Attiecībās abi ir līdzvērtīgi un arī partneris vēlas izbaudīt viņas iniciatīvu un saņemt pilnvērtīgu atgriezenisku saikni. Diemžēl ne visas sievietes prot to visu sniegt. Viņas vai nu izdara „pakalpojumu” savam vīrietim, piekrītot 5 minūtes pagulēt, vai nu pieprasa kaislīgu seksu, brīdī”, kad viņš ir pārguris. „Nu taču, vai tad tu neredzi, ka es gribu?” šķobās dāma. Protas, ka šāda attieksme nemaz nerada iekāri.

  1. Jūs esat daudz ņēmusi, bet neko neesat devusi pretī

Kad mēs sniedzam vairāk, nekā saņemam pretī – tas rada disbalansu un kādā brīdī rodas apsīkums un vēlme pārtraukt nodarboties ar labdarību. Tā nu ir iegājies, ka aplidošanas laikā visi izdevumi gulstas uz vīrieša pleciem – visi tie restorāni, kino un dāvanas. Labi, ja jūsu vīrietis ir materiāli nodrošināts, bet ko tad, ja viņa ienākumi ir salīdzinoši nelieli?

Vai tiešām jūs uzskatāt, ka viņam nav kur iztērēt savu naudu? Visai nožēlojams ir skats, kad viņa ir apkārusies ar zeltu, bet viņš pieticīgi valkā vecu jaku. Vīriešiem nepatīk sievietes, ka nespēj sniegt neko vairāk par viduvēju seksu. Mācaties saskatīt vīrietī cilvēku, nevis naudas maku, esat viņa draugs un partneris.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru