Darja neilgi pirms savas nāves lika atcelt visus seminārus un tikšanās teiktdama, ka tas vairs nebūs vajadzīgs

Viņa sevi dēvēja par “kaujas raganu” un apgalvoja, ka viņai pa spēkam ir ikviena burvestība. Bet, kad atnāca slimība, Darja Voskoboeva tās priekšā izrādījās bezspēcīga.

Darjas tuvinieki nav izrādījuši nekādu vēlēšanos žurnālistiem izklāstīt detaļas par slavenās raganas nāves iemesliem, kas ir saprotams. Tomēr ir kļuvis zināms, ka Darja vairāku gadu garumā cīnījās ar onkoloģisko saslimšanu.

Pāris stundas pirms nāves…

Ziņa par Darjas Voskoboevas nāvi kļuva par īstu šoku gan viņas kolēģiem, gan pielūdzējiem. Skumjus atvadvārdus uzreiz nopublicēja ekstrasensi Antons Mamons un Nikola Kuzņecova, piebilstot, ka attiecās pret Darju ar lielu cieņu, un novēlēja viņas dvēselei mūžīgu mieru.

Burtiski pāris stundas līdz savai nāvei Darja nopublicēja savā lapā padomus: viņa stāstīja par “eņģeļu stundu” un deva rekomendācijas, kurās dienās un ko var lūgt Augstākajiem spēkiem, kurā laikā sargeņģelis ir vistuvāk cilvēkam un var sadzirdēt viņa lūgšanas.

Jādomā, ka Darjas padomus izmantoja daudzi viņas pielūdzēji. Viņi joprojām viņai tic.

Viņa patiešām cīnījās…

Neskatoties uz nopietno slimību, Darja veda aktīvu dzīvi. 6. janvāra vakarā viņai bija paredzēta dalība pasākumā “Ziemassvētku zīlēšana”, tomēr pašsajūtas dēļ, kura pasliktinājās gada nogalē, pasākumu nācās atcelt. 6. janvāra vakarā Darja Voskoboeva nomira.

https://www.instagram.com/p/BsQ_wwVAEnH/?utm_source=ig_embed

Darja, vai kā viņa sevi mēdza dēvēt – Darija – kļuva atpazīstama pēc dalības 17. sezonas “Ekstrasensu cīņās”. Tur viņa ieņēma 4. vietu, tomēr daudzus skatītājus Darjas spējas iespaidoja spēcīgāk nekā uzvarētāja rezultāti. Vēl vairāk, 2018. gadā Voskoboeva kļuva par varoni televīzijas raidījumā “Ekstrasensa dienasgrāmata”, un dalība šajā projektā nostiprināja viņas zvaigznes statusu.

Patiesībā, ne izskats, ne Darjas ekstraordinārās spējas nespēja nevienu atstāt vienaldzīgu. Eksotiskais skaistums meitenei tika no kirgīzu senčiem: ogļu melnie mati, nedaudz šauras, tumšas acis, izteikti vaigu kauli… Varbūt tieši no šiem pašiem senčiem, kuri pielūdza stepju garus, viņa mantoja medija spējas.

Kā Darja kļuva par ekstrasensu Dariju

Sanktpēterburga ir zināma ar saviem magiem un burvjiem: tā nu ir sanācis, ka šajā pilsētā viņu ir īpaši daudz, un viņiem piemīt neiedomājamas spējas. Tā arī Darja Voskoboeva piedzima 1980. gada 6. maijā, un jau kopš bērnības sāka interesēties par pārdabiskiem spēkiem un iespējām.

Jaunībā viņa ļoti rūpīgi izstudēja cīņas maģijas tehniku. Pielietojot iegūtās zināšanas praksē, meitene saprata: viņas spēkos ir paveikt daudz ko. Piemēram, viņai viegli padevās atņemt cilvēkam viņa dabas dotās spējas, tādā veidā atņemot upurim noteiktu dāvanu, talantu.

Pēc tam Darja pamēģināja palīdzēt cilvēkiem, kuri ir cietuši no citiem magiem: viņa bez liekas piepūles noņēma svešu negatīvo ietekmi, ar to iegūstot daudzus sava talanta pielūdzējus.

Sena Austrumu maģija apvienojumā ar mūsdienu praksēm

Pretēji izplatītajam viedoklim, ka maģija ir kaut kas sens, kas nepadodas uzlabošanai, izrādās, ka ir veido, kā modificēt senās burvestības un to praksi.

Arī Darja pārvaldīja inovatīvu maģisko metodi, prata to savienot ar tradicionālajiem rituāliem. Zināšanas austrumu medicīnā ļāva viņai pagatavot dziedinošas zāles un mīlas eliksīrus. Saskaņā ar Voskoboevas vārdiem, viņa pilnībā varētu radītu īpašus instrumentus, kas spētu piepildīt ikvienu vēlēšanos un pārveidot nākotni.

Tieši tāpēc ziņa par ekstrasenes negaidīto nāvi gan viņas pielūdzējiem, gan pretiniekiem nāca kā pērkons no skaidrām debesīm. Kāpēc tik veiksmīga ragana nespēja sevi pasargāt no slimības? Kāpēc burvestības izrādījās bezspēcīgas? Iespējams, atbildes uz šiem jautājumiem mēs neiegūsim nekad.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru