Katru reizi, kad Marina redzēja, kā laimīgais vīrs glauda svešu vēderu, viņai gribējās viņus abus nogalināt

Naktīs viņu smacēja bezspēka un dusmu asaras. Viņa sāka ienīst visus: vīru, topošo māmiņu, pašas svešo bērnu. Kad sākās dzemdības, viņai pazvanīja laimīgais vīrs. Viņš bija slimnīcā, un abi jau iepriekš bija sarunājuši, ka piedalīsies dzemdībās.

Tieši Marinai vajadzēja pirmajai paņemt rokās bērnu. Bet ar viņu notika īsta histērija. Viņa nevarēja sevi piespiest aizdoties uz slimnīcu, nevarēja sevi piespiest pat paskatīties uz bērnu. Vīrs piedalījās dzemdībās bez Marinas. Tādēļ viņa vēl jo vairāk ienīda gan vīru, gan dēlu.

Mazulis piedzima vesels. Surogātmāte parakstīja atteikšanos no bērna un uz visiem laikiem aizbrauca no pilsētas. Ar bērnu nodarbojās vīrs un pieņemtā aukle. Marina pie bērna nepiegāja.

Vīrs mēģināja viņu pierunāt, bet kā atbildi saņēma tikai klusumu. Sieviete pati nesaprata, kas ar viņu notiek. Kad viņa dzirdēja bērnu raudam, viņas sirds teju vai pārplīsa no greizsirdības un naida, viņai gribējās kliegt un plēst visu pēc kārtas.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām Visums 2019. gadā dāvinās īstu veiksmi; Šis ir pavisam nopietni!

Marina nolēma šķirties no vīra un doties uz laukiem pie vecākiem. Viņai vairāk nebija spēka. Ienīstais vīrs, nemīlams svešs bērns, joprojām viņa nespēja puisēnu nosaukt par savu dēlu.

Pasakot vīram par savu lēmumu, Marina devās savākt mantas. Dzirdēja kā noklaudz durvis. Vīra nebija visu dienu. Arī aukle aizgāja, bet viņš neatgriezās. Marina palika viena pati ar bērnu. Vīra telefons bija izslēgts, meitene nervozēja.

Tad no bērnistabas atskanēja raudas. Marina ar rokām aizspieda ausis. Viņa sev iestāstīja, ka ne par ko, ne par ko viņa neies pie bērna. Raudas kļuva arvien skaļākas…

Vīrs atgriezās uz rīta pusi. Viņš smaržoja pēc alkohola un cigaretēm. Visu nakti viņš mēģināja samierināties, ka ģimene ir izjukusi un neko vairs nevar darīt. Noskaņojies uz sarežģītu sarunu, viņš iegāja istabā. Marina gulēja, apkampusi mazuli. Viņa miegā smaidīja. Vīrietis klusām pievēra durvis…

Brauciens tuvojās gala stacijai. Uz perona Marinu sagaidīja gara auguma vīrietis un zēns, kas bija tik līdzīgs tēvam. Sieviete abus apkampa, noskūpstīja dēlu un vīru. Pagriezusies pret mani pasmaidīja un pamāja ar roku. Viņas acīs bija redzama laime.

Avots:

kaifovo

COMMENTS

Pievienot komentāru