Kaut decembrī dzimušie ir nešpetni, bet tomēr apdāvināti un īpaši

Planēta Jupiters un Strēlnieka zīme valda decembrī. Ja esat dzimis šajā mēnesī, tad esat dzimis filozofs, skolotājs, kā arī īsts patiesības meklētājs un pazinējs.

Jūs labi pārzināt tehnoloģijas, likumus, reliģiju, komunikācijas prasmes un valodas. Jums ir dziedināšanas dāvana, jūs protat sajust dzīvniekus, un jūs interesē sporta pasaule. Decembra cilvēkiem ir liela vēlme ceļot pa vēl nezināmām zemēm un iegūt pēc iespējas vairāk jaunu zināšanu.

Jūs esat dzimis ar mācīšanas dāvanu, un jūs varat būt arī labs biroja darbinieks ar izcilām organizatoriskām prasmēm. Jums ir ass prāts, un jums patīk apspriest filozofiskus jautājumus. Tomēr, lai gūtu panākumus dzīvē, jums skaidrāk jākoncentrējas uz saviem mērķiem.

Jupiters ir veiksmes pavēlnieks, un tas jums var dot daudz iespēju dzīvē. Ar savu disciplīnu un neatlaidību jūs varat daudz sasniegt. Jaunībā jūs, iespējams, esat pārāk norūpējies par finanšu lietām, un jums jāiemācās ne tikai ņemt, bet arī dot.

Decembra cilvēki ir gudri un izveicīgi, viņos ir kaut kas no iepriekšējās dzīves, kur viņi varēja būt inki, šumeri vai atlantieši – katrā ziņā viņi ir ļoti tuvi un saprot garīgā spēka stāvokli.

Lasi vēl: Burkāni un rozīnes pret nierakmeņiem – veca zāļu vīra recepte

Piesardzības vārds: cilvēkiem, kas dzimuši Jupitera dominējošās enerģijas aizbildnībā, ir jāsaprot, ka viņu mācība ir meklēt patiesību, nevis tikai mākslinieciskas ēkas, dievības vai arhaiskās doktrīnas.

Avots:

flytothesky

COMMENTS

Pievienot komentāru