Kaut ko tādu pat ļaunākajam ienaidniekam nenovēlēsi – 16 gadus vecu meiteni nejauši apglabāja dzīvu

Tā kā Neisijas vecāki ir ļoti reliģiozi, viņi nodomāja, ka viņu meitu ir pārņēmuši ļaunie gari. Tieši tādēļ vecāki izsauca mācītāju, lai tas veiktu eksorcismu. Diemžēl ļauno garu izraidīšana neko nedeva, taču tā rezultātā meitene vairs neizrādīja nekādas dzīvības pazīmes. Izsauktais ārsts vien konstatēja meitenes nāvi.

Lasi vēl: Visgardākā ceptās skumbrijas recepte – šādi dara patiešām labas saimnieces
Neisiju ietērpa viņas kāzu kleitā, ievietoja zārkā un nevis ieraka zemē, bet gan ievietoja betona kapenē. Cik gan ļoti bija pārsteigts sievietes vīrs, kurš nākamajā dienā ieradās pasēdēt pie savas sievas, taču sadzirdēja bļaušanu un palīgā saucienus no zārka iekšienes.


“Es ierados uz sievas kapa vietu, pieliku roku pie kapenes. Tad pēkšņi es no iekšienes sadzirdēju bļāvienus, sitienus un palīgā saucienus. Es vienkārši nespēju tam noticēt! Es biju pārpildīts ar cerību, tādēļ nekavējoties devos viņai palīgā,” stāsta meitenes vīrs, Rudijs Gonzaless.
Vīrietis nekavējoties skrēja pie radiem pēc palīdzības, un viņi steigšus skrēja uz kapiem, lai glābtu meiteni. Viņi rāva vaļā betona kapeni, taču brīdī, kad attaisīja vaļā zārku, bija jau par vēlu… Meitenes ķermenis vēl bija silts, bet rokas bija noklātas ar zilumiem, jo viņa bija centusies tikt laukā. Tas liecina par to, ka meitene tiešām bija apglabāta dzīva. Neskaitot visu to, bija traumēts arī zārka vākā esošais stikls.


Meiteni aizveda uz klīniku, kurā viss, ko ārsti varēja izdarīt, – vēlreiz fiksēt meitenes nāvi. Neisijas vecākiem nācās otro reizi apglabāt savu meitu tajā pašā kapā.
Ārsti uzskata, ka meitenei lielā stresa un pārbīles dēļ iestājusies katapleksija. Tā iemesla dēļ cilvēks pilnībā zaudē kontroli pār savu ķermeni, kā rezultātā cilvēks nereaģē uz apkārt esošajiem faktoriem. Iespējams, ka briesmīgās pārbīles un stresa dēļ apstājās arī sirds. Meitenes vecāki atzīst, ka neilgi pirms tam, kad viņi pēdējo reizi redzēja savu meitu, netālu no mājas bija dzirdami šāvieni. Iespējams, ka tieši tas Neisiju tik ļoti pārbiedēja.

Grūti noticēt, ka mūsdienās vēl iespējami šādi atgadījumi! Tak šķiet, ka mūsdienu medicīnas iespējām vajadzētu novērst kaut ko tādu… Šis stāsts šokē un aizskar mūs līdz sirds dziļumiem.
Neaizmirstiet padalīties ar šo stāstu arī ar saviem draugiem!

avots

Pievienot komentāru