Ķeizargrieziena bērni: kā viņi atšķiras no parastajiem bērniem. Reti kurš šo zin

Ķeizargrieziena bērni

Kas ir ķeizargrieziena bērni? Ķeizargrieziens ir operācija, kurā bērniņam no mātes vēdera izņem, veicot ķirurģisku griezumu dzemdē.

Mākslīgās dzemdības ir otrais nosaukums ķeizargriezienam. Šādas dzemdības var plānot, bet tās var tikt veiktas ārkārtas gadījumos. Visbiežāk ķeizargriezienu izraksta īpašos apstākļos, kas var radīt draudus gan mātes dzīvībai, gan bērna dzīvībai.

Dažos gadījumos ķeizargrieziens ir vienīgā iespēja dzemdībām ar veiksmīgu iznākumu. Gadās, ka pašas sievietes lūdz veikt šādu operāciju, baidoties, ka nespēs izturētu ilgstošas sāpes.

Ķeizargrieziena bērni: Ķeizargrieziena plusi

Ķeizargrieziens tā specifikas dēļ ir apslēpts mītos un spekulācijās. Šodien izkliedēsim piecus no tiem, lai jūs varētu laimīgi gaidīt savu bērnu piedzimšanu.

 

Mīts nr.1: Hiperaktivitāte

Tiek uzskatīts, ka ķeizargrieziens var izraisīt nekontrolētu darbību augošam bērniņam. Hiperaktivitāte ir mūsu gadsimta posts. Tiesa, šādas izturēšanās iemesls nebūt ne vienmēr ir ķeizargrieziens, un ar saprātīgu audzināšanu no šīs problēmas var izvairīties.

Lasi vēl: Dzīves ilgums esot atkarīgs no mēneša, kurā esi dzimis

 

Mīts nr.2: Problēmas ar garīgo attīstību

Ķeizargrieziena bērni tūlīt pēc piedzimšanas tiek reģistrēti pie pediatra un neirologa. Bet neuztraucieties! Šī ir standarta procedūra, kas tiek veikta tikai kā piesardzība. Ja bērniņam ir attīstības kavēšanās, par iemeslu parasti tiek saukti vairāki faktori, nevis tikai ķeizargrieziens.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru