Ko nedrīkst darīt Svētā Valentīna dienā, lai mīlestība no tevis nenovērstos

Vieni no romantiskākajiem gada svētkiem ir Valentīna diena. Mīlnieki tiem gatavojas ar īpašu rūpību, lai gan bieži aizmirst par dažiem svarīgiem noteikumiem.

Protams, tu vari darīt visu pēc sava prāta, taču ir lietas, kuras šajā dienā ir vienkārši nepieļaujamas, pretējā gadījumā tu izpostīsi svētkus sev un savam mīļotajam.

Tātad – ko nedrīkst darīt Valentīna dienā

Tu nedrīksti izlikties un paust aizvainojumu vai neapmierinātību. Pat ja tavs mīļotais tev neuzdāvināja to, ko vēlies, nevajadzētu izrādīt aizvainojumu un sabojāt svētku noskaņu. Galu galā 14. februāris ir kaut kas, kas stāv augstāk par konfeti un ārējo spožumu.

Valentīna dienā nedrīkst nokavēt svinības – tā ir sliktas un nepieklājīgas uzvedības izpausme. Turklāt tas var sabojāt pārsteigumu, ja tāds bija iecerēts.

Padoms puišiem. Tu nedrīksti dāvināt savai mīļotajai gredzenu, ja neplāno lūgt viņas roku, pretējā gadījumā tu riskē sabojāt svētku atmosfēru.

Nedāvini banālas veltes, lai tikai kaut kas būtu uzdāvināts. Esi radošs/radoša dāvanas izvēlē.

Nedāvini pārāk dārgas dāvanas, lai nenostādītu savu otro pusīti neērtā stāvoklī. Varbūt tavs mīļotais/mīļotā ir sagatavojis/sagatavojusi tev visai pieticīgu dāvanu – arī tas ir jāņem vērā, lai nesabojātu svētkus.

Nedāvini mīļotajai rozes – tas ir banāli. Ir miljons citu ziedu un iespējas tos skaisti pasniegt, ja vien rozes nav dāmas iemīļotākās puķes.

Nepārbaudi sava mīļotā/mīļotās lapu sociālajos tīklos, un vēl jo vairāk, neapmeklē sava bijušā romantiskā drauga/draudzenes lapu.

Lasi vēl: Interesanta informācija par cilvēkiem, kas dzimuši janvārī. Tu šo noteikti vēl nezināji!

Nesalīdzini pašreizējo Valentīna dienu ar šiem svētkiem iepriekšējos gadus. Tas var izraisīt diskomfortu un neapmierinātību. Vienīgais, par ko tev jādomā šajā īpašajā dienā, ir tavas jūtas.

Nemaini radikāli savu izskatu pirms svētkiem, jo ne vienmēr ar pirmo reizi var iegūt vēlamo rezultātu, bet Valentīna dienu sabojāt ar sliktu omu ir gaužām vienkārši.

Nemēģinieksperimentēt ar erotisku apakšveļu, ja nekad neesi mēģinājis/mēģinājusi to valkāt. Vērts uzzināt, ko par to domā partneris/partnere.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru