Vientuļajiem: Valentīna dienā veicami maģiski rituāli, kas piesaistīs tev mīlestību. Tie patiešām darbojas!

Ir pienākuši visu mīlētāju svētki – Svētā Valentīna diena. Ar iedarbīgiem rituāliem, kas jāveic tieši šodien, tu spēsi savā dzīvē piesaistīt mīlestību un laimi.

Katru gadu februārī visi iemīlējušies pāri gaida Valentīna dienu. Šajā dienā viņi apmainās ar apsveikuma kartītēm un atzīstas viens otram mīlestībā, bet vientuļiem cilvēkiem palielinās iespēja sasniegt laimi un mīlestību. Valentīna dienas maģiskā atmosfēra palīdzēs tev atrast savu otro pusīti, bet lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk, izmanto efektīvus rituālus.

Rituāls mīlestības piesaistīšanai Valentīna dienā

Valentīna dienā mīlestības piesaistīšanas rituāli ir ļoti iecienīti. Pateicoties īpašajai enerģijai 14. februārī, mīlestības rituāli ir ļoti efektīvi.

Lai veiktu rituālu, tev vajadzēs:

sarkanu sveci;

rožu eļļu;

rožu ziedlapiņas;

sarkanvīnu.

14.februārī piepildi vannu ar ūdeni, pievieno tam pāris pilienus rožu eļļas un iekaisi vannā rožu ziedlapiņas. Pēc tam uzsilsi sarkanvīnu, aizdedz sveci un novieto to uz vannas malas vai blakus tai. Iegremdējies ūdenī un pēc tam uzmanīgi uzlej vīnu sev uz galvas, sakot šādus vārdus:

“Kopā ar vīnu no manis tiks aizskalota vientulība, skumjas un bēdas. Lai kopā ar to viss negatīvais atstāj manu dzīvi”.

Pēc tam iegulies vannā un iedomājies savu nākamo mīļoto. Ja šāds cilvēks jau ir tavā dzīvē, bet līdz šim nezina par tavām jūtām, iztēlojies viņu domās. Izkāp no ūdens, tiklīdz tas atdziest. Rožu ziedlapiņas vari paņemt un izvietot uz gultas. Ejot gulēt, domā, ka jau rīt tu satiksi savu mīlestību.

Lasi vēl: Šie ir tie 3 gada mēneši, kurā piedzimst bērni ar visgrūtāko un nešpetnāko raksturu

14.februārī veicams laimes piesaistīšanas rituāls

Valentīna dienas atklātnītes ir galvenais visu mīlētāju svētku simbols. Pāri apmainās ar mazām kartītēm, uz kurām ir uzrakstītas sirsnīgas atzīšanās mīlestībā. Ar to palīdzību tu varipastāstīt iemīļotajam par savām jūtām. Jāmin, kašis atribūts ir ne tikai visvairāk gaidītā dāvana Valentīna dienā, bet tiek arīizmantots laimes piesaistīšanas rituālā.

Tev vajadzēs:

Valentīna dienas atklātnīti;

sarkanu sveci;

galda spoguli;

sarkanu papīru

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru