Ko no vīrieša balstoties uz viņa zodiaka zīmi tu vari sagaidīt? Bildinājumu, krāpšanu, šķiršanos?

VĒZIS

Viņš attālinās un demonstrē apvainojumu pie vismazākās kritikas. Ja vīrietis Vēzis apvainojas, tad atgriešanās pie normāla dvēseles stāvokļa viņam var aizņemt vairākas dienas, tāpēc viņš savu emociju iespaidā var rīkoties kā bērns. Ja Jūs tiešām atradīsiet pieeju šim vīrietim, tad apsveicam – Jūs esat uzvarējusi stūrgalvīgo Vēzi!

LAUVA

Vīrieši Lauvas attiecībās ļoti ātri var kļūt slinki un neaktīvi, it īpaši, ja viņiem ir partnere, kas par viņiem izteikti rūpējas. Demonstrējot savu vienaldzību, viņi pārbauda savas partneres patiesās jūtas!

JAUNAVA

Jaunavu vīrieši ir ļoti izturīgi un darbu mīloši, dažreiz viņi ir tā nodevušies darbam, ka neko citu vairs neredz, kas bieži vien ļoti slikti atsaucas uz attiecībām, taču varam Jūs mierināt – tas nav uz visu laiku, jo kaut kad tie darbi tomēr arī beigsies, bet noteikti esiet gatava tam, ka Jūsu partneris Jaunava periodiski pazudīs darbā!

SVARI

Saskaroties ar konfliktiem, Svari bieži vien nedara pilnīgi neko, lai kaut ko darītu lietas labā, tāpēc esiet gatava tam, ka Jums būs jāsper pirmais solis viņa virzienā, lai izlīgtu!

SKORPIONS

Skorpioni ļoti skrupulozi izturas pret jebkuru sīkumu. Izraisot konfliktu ar šīs zīmes vīrieti, Jūs to ļoti ātri nožēlosiet, jo viņš nerimsies, kamēr nebūs apspriedis pilnīgi visu, kas skar šo Jūsu strīdu, taču tad, kad Skorpiona vīrietis būs izlādējies, viņš kļūs rāms kā jēriņš!

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir perfekcionisti. It kā jau varētu šķist, ka tas nav nekāds trūkums, taču vīrietis Strēlnieks tādu pašu attieksmi pret dzīvi gaida arī no savas partneres, tāpēc, ja vien Jūs esat gatava mainīties uz labo pusi, tad Jums izveidosies ļoti spēcīga savienība!

MEŽĀZIS

Mežāžu vīrieši uzskata sevi par reālistiem, lai gan apkārtējo acīs viņi ir arī pesimisti. Viņi vienmēr domā tikai par to sliktāko, tāpēc bieži vien mēdz sīki un smalki izplānot savu dzīvi, kontrolējot katru savu soli, taču ar gadiem tas pāriet, un šie vīrieši sāk dzīvot vienai dienai un baudīt savas otrās pusītes sabiedrību te un tagad!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri pēc kaut kāda laika attiecībās saprot, ka viņu partnere ar vārdu “ģimene” saprot pavisam ko citu, nevis kopīgu Everesta iekarošanu vai ceļošanu pa tuksnesi, vienīgais, kas reizēm spēj šos vīriešus piesaistīt ģimenei – tie ir bērni!

ZIVIS

Galvenais Zivju vīriešu trūkums ir viņu sapņainība, jo viņi tik ļoti aizraujas ar saviem sapņiem, ka reizēm vairs neatšķir, kur beidzas sapnis un sākas realitāte, tāpēc viņu partnerēm nepārtraukti viņiem jāatgādina īsto lietu stāvokli!

Avots:

Zeltene

COMMENTS

Pievienot komentāru