Uz Simtgades zaļumballi Pasažieru vilciena Puķu vagonā

Jau šodien, ieskandinot 11. augustā gaidāmās Simtgades zaļumballes, pirmajā reisā dosies īpašais Puķu vagons. Simts dienas pirms Latvijas valsts dzimšanas dienas uz Simtgades zaļumballēm aicinām doties ar vilcienu!

AS “Pasažieru vilciens” nodrošina regulāru vilcienu satiksmi piecās līnijās, tāpēc no 150 zaļumballes norises vietām Latvijā uz 65 iespējams ērti un ātri nokļūt tieši ar vilcienu, dejot līdz rītam un doties mājup.

Lai radītu zaļumballes, kas ir neatņemama ik vasaras sastāvdaļa, un valsts svētku noskaņu mūsu pasažieriem, no 10. augusta pa Latviju kursēs “Pasažieru vilciena” Puķu vagons. Pirmais reiss, kurā pasažieri varēs izbaudīt Simtgades zaļumballes noskaņu, dosies uz Lielvārdi 10. augustā plkst. 18.11. Īpašais vagons brauks visos elektrovilciena maršrutos, un vienas dienas laikā tajā var nokļūt Aizkraukles, Jelgavas, tāpat Skultes un Tukuma pasažieri. Puķu vagons pasažierus priecēs līdz augusta beigām.

Skaistos ziedošos augus podos ir sarūpējis Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī, ar kuru joprojām turpinās draudzīgā akcija “Iekāp vilcienā – izkāp botāniskajā dārzā”. Uzrādot derīgu vilciena biļeti, kurā gala vai starppietura ir Salaspils, var saņemt 1 eiro atlaidi botāniskā dārza apmeklējumam.

Par PV

Uzņēmums ir dibināts 2001. gada 2. novembrī. Akciju sabiedrība Pasažieru vilciens ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu visā Latvijas teritorijā. AS Pasažieru vilciens ir patstāvīgs valsts īpašumā esošs uzņēmums.

Pievienot komentāru