Ko no vīrieša balstoties uz viņa zodiaka zīmi tu vari sagaidīt? Bildinājumu, krāpšanu, šķiršanos?

Jau sen ir zināms, ka mēs, sievietes, spējam likt vīriešiem pazaudēt nervus, taču arī paši vīrieši nebūt nav nekādi eņģeļi, tāpēc ir svarīgi jau laicīgi noskaidrot, kādus pārsteigumus (patīkamus vai nepatīkamus) mēs no viņiem varam sagaidīt nākotnē!

Saskaņā ar astrologu viedokli, cilvēka raksturu ietekmē tas, zem kādas zodiaka zīmes viņš ir dzimis, līdz ar to tieši šī cilvēka horoskopa zīme mums var palīdzēt noskaidrot šī cilvēka rakstura iezīmes un īpašības – gan pozitīvās, gan arī viņa trūkumus, tāpēc astrologi iesaka jau laicīgi pievērst uzmanību cilvēka horoskopam, lai uzzinātu, ko no viņa var sagaidīt nākotnē!

AUNS

Vīrietis Auns pēc sievietes iekarošanas ļoti ātri zaudē interesi. Kaut ko ieguvis, viņš jau uzreiz sāk lūkoties pēc nākamā ieguvuma. Viņš ir gatavs flirtēt ar citām, neizjūtot pilnīgi nekādu vainas un atbildības sajūtu attiecībās. Lai tas nenotiktu, sievietei vienmēr jāpaliek kā mīklai, kuru viņš uzreiz nevar atminēt!

VĒRSIS

Viņš pieņem ļoti pasīvu pieeju romantiskajām attiecībām. Tiekoties ar savu izredzēto, viņš cenšas samazināt izdevumus līdz minimumam, var pat likties tā, ka viņš meklē kādu, uz kuras varēs ieekonomēt. Ja Jūs nevēlaties kļūt par viņa otru mammu, neuzņemieties uz sevi daļu viņa pienākumu. Atbrīvojieties no domas – labāk visu izdarīšu pati, tad arī vīrietim Vērsim būs stimuls kaut ko darīt!

DVĪŅI

Vīriešiem Dvīņiem astrologi piešķir divus rakstura trūkumus. Pirmais ir viņu mīlestība pret tenkošanu, turklāt pārtraukt tenkojošu Dvīņu vīrieti nebūt nav vienkārši, bet otrais viņu trūkums – slinkums, no kā tad arī cieš viņu partneres!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru