Ko noteikti nevajadzētu darīt, ja pamosties nakts vidū. Šādi tu tikai piesaistīsi murgus un aizdzīsi miegu

Nedomā par gaidāmajiem darbiem

Ja tu pamosties naktī pirms kāda svarīga nākamās dienas notikuma, nekādā gadījumā nesāc galvā cilāt domas, ko tieši, kad un kā tu gatavojies darīt. Lieta tāda, ka pārtraukt šo ķēdi būs gandrīz neiespējami. Rezultātā tu sāksi pārdomāt visu līdz sīkākajai niansei, kā arī iztēloties nevajadzīgas un reizēm muļķīgas situācijas.

Tādējādi tu vienkārši noslogosi smadzenes ar bezjēdzīgām komandām, un tas neļaus aizmigt. Tev vienkārši jāatslābinās un jāpadomā par kaut ko jauku.

Bet vēl labāk būs, ja tu vienkārši pamēģināsi “izslēgt” smadzenes un nedomāt ne par ko, lai tās varētu atpūsties un nesaņemtu no tevis nekādas komandas. Tas ir vienīgais veids, kā pilnībā nomierināties, pazemināt sirds ritmu un normāli aizmigt līdz pašam rītam.

Lasi vēl: Vecāku grēkus pārmanto tālāk viņu bērni. Bieži vien mēs dzirdam frāzi: “Kāpēc šāds sods tiek uzlikts tik mazam bērnam”. Šī ir karma, mīļie!

Protams, katra cilvēka organisms ir atšķirīgs, taču šie praktiskie padomi patiešām darbojas, jo zinātnieki ir veikuši vērienīgus pētījumus, kuros piedalījušies simtiem cilvēku, un visi rezultāti bijuši pozitīvi.

Avots:

opencod

COMMENTS

Pievienot komentāru