Traģēdija: Ģimenes tēvs izdara pašnāvību, domādams, ka inficējies ar koronavīrusu, tad atklājās rūgtā patiesība

Indijas Andrapradešas štata iedzīvotājam radās aizdomas, ka viņš ir inficējies ar nāvējošo koronavīrusu. Vīrietis norobežojās no savas ģimenes un izdarīja pašnāvību, ziņo britu laikraksts“Daily Mail”.

50 gadus vecais zemnieks Bala Krišna savā mobilajā tālrunī pastāvīgi skatījās video materiālus par koronavīrusa izplatību. Vairākas dienas pēc kārtas viņš sajuta saaukstēšanās simptomus un kļūdaini sev diagnosticēja koronavīrusu. Viņš kļuva burtiski apmāts un pilnīgi pārliecināts, ka viņam ir šī slimība.

Trešdien, 5. februārī, vīrietis devās uz slimnīcu Tirupati pilsētā, un ārsti atklāja, ka viņam ir vīrusa drudzis. Ārsti pārliecināja pacientu, ka viņam nav koronavīruss.

Indijā ir reģistrēti tikai trīs inficēšanās gadījumi ar šo nāvējošo kaiti, turklāt ne viens no tiem nav fiksēts Andrapradešā, Indijas dienvidu štatā.

Lasi vēl: Garšīgās ekonomiskās kotletes! Gatavoju jau pāris dienas un nepavisam nav apnikušas

Ģimenes tēvs tomēr nenoticēja mediķu teiktajam. Svētdien, 9. februārī, viņš atgriezās dzimtajā ciematā un brīdināja visus ģimenes locekļus turēties no viņa pa gabalu. Neviens negaidīja, ka viņš pat pret ģimenes locekļiem izmantos vardarbību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru