Ko uzdāvināt mīļotajam cilvēkam uz Valentīndienu, saskaņā ar viņa zodiaka zīmi?

Skorpions

Visa Skorpionu dzīve ir piepildīta ar cīņu un risku, tāpēc savā stihijā viņi jūtas lieliski. Viņiem noderīga dāvana būs priekšmeti ieroču izskatā. Viņu uzmanību piesaistīs šķiltavas, dārga pildspalva vai paliktnis ieroča formā. Jā šādas lietas grūti atrast, tad var uzdāvināt dāvanu ar erotisku mājienu. Skorpioni noteikti neatteiksies no šādas dāvanas. Un vēl viņi leposies ar dāvanu, kurai būs noteikta simbolika vai nomināla apdare.

Strēlnieks

Strēlniekiem neinteresē visas banālās dāvanas, tāpēc viņi dod priekšroku visam tam, kas saistīts ar ceļošanu. Bet, ja mīļotais cilvēks nevarēs uzdāvināt biļetes uz eksotisku vietu, tad organizēt ekskursiju uz kaimiņu pilsētu ir pilnībā iespējams. Un vēl Strēlniekiem patiks visi tie priekšmeti, kuri ir neatņemama tūrista dzīves sastāvdaļa – lukturītis, mugursoma, telts, guļammaiss. Un lai nebūtu garlaicīgi ceļojumā, uzdāvini Strēlniekam kādu intelektuālu spēli.

Lasi vēl: Uzmanību: nepatīkami skati! Šāda atkritumu tvertne pieder dzīvnieku patversmei ”Mežavairogi” Lūk, arī viņu atbilde!

Mežāzis

Pragmatiskiem vīriešiem, atkarībā no viņu dvēseles noskaņojuma, derēs dāvanas ar jēgu. Viņi nebūt nav sentimentāli, tāpēc viņi noteikti nesapratīs, ja uzdāvināsi bezdelīgas. Mežāzi iepriecinās darbā noderīgas lietas vai galda piederumi. Un, lai būtu lietas kursā par jaunumiem biznesa pasaulē, viņi priecāsies par grāmatu konkrētā tematikā. Bet kā pati noderīgākā dāvana tiks uzlūkots uzaicinājums apmeklēt lekcijas vai apmācības.

Ūdensvīrs

Viss, kas ir ekstravagants, noteikti derēs Ūdensvīriem. Viņus patiesi aizraus izjāde ar zirgiem vai brauciens ar kanoe. Īsāk sakot, vīriešiem – Mežāžiem patiks viss, kas rada adrenalīnu. Bet, ja vīrietim vairāk patīk mierīgas spēles, tad kādi loģiku veicinoši priekšmeti vai radio vadāmas iekārtas viņu noteikti iedvesmos. Un neaizmirsti to visu iesaiņot stilīgā iesaiņojumā, jo Ūdensvīram dāvanas izsaiņošanas process nav mazāk svarīgs par dāvanas saturu.

Zivis

Lai izrautu šīs zīmes pārstāvjus no viņu iedomātās pasaules, nepieciešamas tikai mīļotā cilvēka rūpes un brīnišķīgi uzklāts galds ar gardām lietām. To visu vēl vairāk var uzlabot skaisti mīlas vārdi, bet noteikti ne iestudēti. Tiem jānāk no sirds. Bet kā fināla akords būs dāvana, kas skars zvaigžņu tematiku – binoklis, virtuālās realitātes spēles vai planētu karte. Tāpat Zivis neatteiktos no talismaniem vai aizsardzības priekšmetiem, kas speciāli paredzēti viņiem.

Avots:

cluber

Pievienot komentāru