Ko uzdāvināt mīļotajam cilvēkam uz Valentīndienu, saskaņā ar viņa zodiaka zīmi?

Kad ir svētki, tā vien gribas pārsteigt savu otru pusīti ar neparastu dāvanu. Astrologi palīdzēs ar dāvanas izvēli un pateiks priekšā, ko ir vērts uzdāvināt katras zodiaka zīmes pārstāvim.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji ļoti mīl svētkus, tāpēc ir mežonīgā sajūsmā no jebkuras dāvanas. Bet, ja Aunu aizmirst apsveikt, tad viņš apvainojas gluži kā bērns. Auns neatteiksies pieņemt pieticīgu, bet gaumīgu dāvanu. Un ir ļoti svarīgi, lai dāvana būtu skaisti iesaiņota. Eksotiskas statujas, lādītes un šķiltavas viņu noteikti iepriecinās. Aunu vienaldzīgu neatstāt arī biļetes uz kādu teātra izrādi.

Vērsis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji atšķiras no citiem ar praktiskumu, tāpēc arī dāvanai jābūt tādai pašai. Dāvanas funkcionalitāte ļaus Vērsim ar to lepoties un to ar gandarījumu demonstrēt. Vērši novērtēs ekskluzīvus pulksteņus vai firmas kreklu. Vērši dievina garšīgi paēst un neatteiksies no romantiskām vakariņām. Viņa kolekciju var papildināt dārga alkohola pudele, kā arī derēs garšīga konfekšu kārba.

Dvīņi

Šīs gaisa stihijas pārstāvji ir pieraduši priecāties par dzīvi un savās dāvanās ir pieraduši redzēt mājienu uz jautrību. Biļetes uz kādu šovu vai koncertu viņiem palīdzēs piepildīt vakaru un gūt spilgtus iespaidus. Un, lai Dvīņus kaut kā nodarbinātu, uzdāvini kādu mīklu vai tehnisku novitāti. Un tev nevajag prātot par iesaiņojumu, jo Dvīņi tāpat to nenovērtēs, jo viņiem svarīgākais ir saturs.

Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus var aizkustināt ar nelielām sentimentālām dāvanām. Viņiem patiks viss, vai nu tas būs ģimenes albums vai romantiska bilde. Un vēl Vēžiem patīk viss retro, reti sastopama plate vai veca grāmata radīs viņos īstu sajūsmu. Bet, ja to visu apvienos vēl ar romantisku vakaru, tad šīs pūles noteikti būs tā vērtas. Vēzis pilnībā savu uzmanību veltīs tev.

Lauva

Lauvas nevar piedot faktu, ja mīļotais cilvēk neapsveic vai aizmirst apsveikt svētkos. Atkarībā no viņu dzīves uzskatiem, Lauvas gaida atbilstošu dāvanu. Dārgām dāvanām jāatspoguļo Lauvas varenība. Bet, ja dāvana tiek pasniegta kopā ar skaistiem vārdiem, tad tas nepaslīdēs garām dāvanas saņēmējam. Visu, kas ir stilīgs un pretrunīgs Lauvas uzņem ar iekāri. Vispopulārāko jauno produktu kolekcijas kopijas kalpos kā mājiens tiem, kas nolēmuši iepriecināt šo zīmi.

Jaunava

Šajā zīmē dzimušie vīrieši nav pārāk tendēti uz romantiku, tāpēc viņiem vairāk derēs noderīgas un praktiskas dāvanas. Viņi mīl tos priekšmetus, kas spēj dzīvi vienkāršot. Un tāpēc kā dāvanas derēs ne tikai praktiski piezīmju blociņ, bet arī mūsdienīgi gadžeti. Ar pateicību Jaunavas pieņems sava mīļākā rakstnieka grāmatu vai abonementu uz masāžas procedūrām.

Svari

Šīs zīmes pārstāvji ir īsti mākslas kalpotāji un novērtēs visu brīnišķīgo. Patiesi viņus var iepriecināt biļetes uz modes skati vai uzaicinājums uz izstādi. Un vēl vīriešiem – Svariem nav nekas pretī savā kolekcijās iegūt rotas vai dārgas smaržas. Svari noteikti izplūdīs pateicībās, ja uzdāvinātie priekšmeti harmoniski iederēsies viņu mājas interjerā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru