Uzmanību: nepatīkami skati! Šāda atkritumu tvertne pieder dzīvnieku patversmei ”Mežavairogi” Lūk, arī viņu atbilde!

Šodien vietnē ”Facebook” tika publicēts ļoti briesmīgs video. Tajā redzamas atkritumu tvertnes, kurās skaidri redzami miruši suņi. Šie ”atkritumi” atrodas kādā dzīvnieku patversmē Latvijā. 

Kāds vīrietis šos skatus nofilmējis dzīvnieku patversmes teritorijā. Cilvēki ir šokā, jo viņiem nav ne jausmas kas ar tiem suņiem ir noticis un kādēļ šāda attieksme – izmest miskastē. Tā taču ir tomēr dzīvnieku patversme!

Lūk, ko raksta video filmētājs:

Video ir nofilmēts dzīvnieku patversmē ”Mežavairogi”. Patversmes saimniece acīmredzot ir lietas kursā un steidz taisnoties par redzēto skatu. Šobrīd patversmē atrodas tikai 90 suņi.

Patversmei ir saistības ar 40 reģioniem no kuriem suņi tiek atvesti uz patversmi. Reizēm atved pat līdz tūkstotim suņu, bet šobrīd tur atrodas tikai 90. Kur palikuši pārējie suņi ir redzams. Atgādināšu, ka par katru suni patversme saņem 50-80 euro no budžeta.

Viņš uzsver, ka tur atvestie suņi visticamāk tiek nogalināti un lūdz dalīties ar šo ierakstu pēc iespējas vairāk. Redzamajam video ir nepatīkami skati.

https://www.facebook.com/ivan.bezdomnij/posts/113158869816860

Patversme ”Mežavairogi” ir sniegusi publiski savu atbildi par šo video.

Lai redzētu atbildi dodies uz nākošo lapu

Pievienot komentāru