Krāsainie ķīniešu pelmeņi – viņu virtuvē šie tiek uzskatīti par laimes simbolu

Vai nezināt, kā pārsteigt savu ģimeni? Krāsainie ķīniešu pelmeņi palīdzēs pievienot gaišumu parastajām vakariņām – ne tikai ar to izskatu, bet arī ar garšu.

Vai jūs zināt, ka pelmeņi ķīniešu virtuvē tiek uzskatīti par laimes simbolu? Jūs būsiet pārsteigts, ka uzzināsiet, no kādām sastāvdaļām jūs varat izveidot krāsas.

Šodien es dalīšos ar jums ar zaļās mīklas pelmeņu recepti ar sulīgu pikantu pildījumu – tas ir neaprakstāms skaistums un garšas baudījums!

Sastāvdaļas:

Mīklai:

milti – 150 grami;

karsts ūdens – 75 grami;

soda – puse tējkarotes;

augu eļļa – 10-11 grami.

Spinātu mīklai:

milti – 150 grami;

spinātu sula – 75 mililitri;

sāls – puse tējkarotes;

augu eļļa – 10-11 grami.

Pildījumam:

vistas fileja – 250 grami;

mīkstais tofu – 130 grami;

50 grami zaļo sīpolu;

sīpoli – 50 grami;

ķiploki – ēdamkarote;

austeru vai sojas mērce – ēdamkarote;

ciete – ēdamkarote;

sezama vai augu eļļa – ēdamkarote;

garšvielas un sāls pēc garšas.

Krāsainie ķīniešu pelmeņi. Soli pa solim recepte

Pirms krāsainu ķīniešu pelmeņu vārīšanas jums vajadzētu pagatavot baltu mīklu. Lai to izdarītu, ieber sāli verdošā ūdenī un maisa, līdz izšķīst.

Izsijā miltus caur sietu atsevišķā traukā, centrā izveidojiet nelielu caurumu un ielejiet nedaudz sālsūdens.

Pēc tam, mēs pievienojam augu eļļu un sākam mīcīt mīklu: apļveida kustībā no centra uz malām. Tad mēs sākam mīcīt ar rokām. Mīkla ir ļoti elastīga un maiga. Pēc mīcīšanas nedaudz vairāk uz darba virsmas vidēja blīvuma. Mēs veidojam bumbiņas formu, ievietojam to plastmasas maisiņā un atstājam apmēram 30 minūtes: istabas temperatūrā.

Tagad es jums pastāstīšu, kā padarīt krāsainu mīklu pelmeņiem. Man tas būs zaļš, tomēr ir arī citas krāsu opcijas (jūs varat atrast veidus, kā tos pagatavot vietnē “Man patīk gatavot”). Viss noslēpums ir spinātu sula.

Tātad, spinātu sulai pievienojiet sāli (jums tas nav jāuzsilda) un labi samaisiet konsistenci, lai kristāli pēc iespējas vairāk izšķīst.

Izsijājiet miltus darba traukā, pēc tam izveidojiet caurumu centrā, ielejiet tajā spinātu šķidrumu un augu eļļu. Pēc tam, kad mēs sākam mīcīt ar karoti: tāpat kā pirmajā versijā – no vidus līdz malām.

Tad mīcām ar rokām, līdz mīkla ir pilnīgi viendabīga krāsa, ar perfektu elastību un gludumu.

Mēs to ņemam uz darba virsmas, mīciet vēl dažas minūtes. Tālāk mēs veidojam bumbiņu un ievieto to maisiņā. Atstājiet mīklu 30 minūtes atpūsties istabas temperatūrā.

Mēs ievietojam malto gaļu darba traukā (jūs varat izmantot jebkuru citu).

Lasi vēl: Mirušo radinieku fotogrāfijas nevar glabāt mājās, kad reiz to cilvēki sapratīs!

Mēs ņemam Tofu un izspiežam no tā šķidrumu, pēc tam liekam to uz maltās gaļas. Mēs ņemam sīpolu lokus, mazgājam tos un sagriež. Tālāk mēs ļoti smalki sagriežam sīpolus un ieliekam tos maltajā gaļā.

Sagrieziet sarkanos čili piparus mazos gredzenos (ja tas ir liels, tad izmantojiet pusi, lai pildījums neizrādītos pārāk ass), un arī lieciet maltajā gaļā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru