Kura ir pati aukstākā mamma no visa zodiaka? No viņas apskāvienus reti, kad sagaidīsi

Mežāzis

Mežāža īpašības ir dabīgi pretējas mātišķajām rūpēm, kas visspilgtāk izpaužas Vēzī. Mātišķums saistās ar maigumu, jūtīgumu, komfortu, rūpēm, empātiju un mīlestību. Tas viss ir raksturīgs Vēzim. Mežāža iezīmes ir pilnīgi pretējas – disciplīna, ierobežojumi, aukstums, sausums, askētisms, prasīgums.

Mežāzis ir saistīts ar stingru hierarhiju un militāro kārtību, darbu un izturību. Pēc savas būtības viņam nav raksturīgi būt izteikti maigam un jūtīgam, kas ir ierastas mātišķā arhetipa pazīmes.

Bet tas viss ir teorētiski. Reālajā dzīvē tas var izpausties ar to, ka māte ar izteiktu Saturna vai Mežāža ietekmi nereaģē uz bērna emocionālajām vajadzībām, vienkārši tās nejūt. Viņai var šķist, ka pārmērīgs maigums var bērnu sabojāt vai izlutināt, padarīs viņu neaizsargātāku, bez autoritātes.

Šāda māte var pieprasīt no bērna stingru pienākumu izpildi, un šajā sakarā viņa var izveidot veselu sarakstu – no skolas darbiem līdz grīdas tīrīšanai mājās.

Viņas audzināšanas metodes nocietina bērnu, vienlaikus padara viņu neatkarīgu un ar spēju pielāgoties dzīvei. Tomēr Mežāža prasībām ir jābūt saprātīgām – cenšoties ierakstīt visu un ikvienu savā sistēmā, Mežāzis riskē izspiest savus tuviniekus no sevas dzīves un palikt pilnīgi viens.

Lasi vēl: Labākie tēvi, saskaņā ar zodiaka zīmi, kuri nekad nepametīs savus bērnus

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu otru zīmi

Pievienot komentāru