Kurām zodiaka zīmēm paveiksies Jaunajā 2019. gadā pēc astrologu viedokļa

Svari

2019.gadā var droši pievērsties sportam. Tas padarīs Svaru ķermeni stingrāku un izturīgāku. Šis ir lielisks laiks, lai radītu pēcnācējus, pārvākties, nomainīt vidi, īstenot vērtīgus pirkumus vai apprecēties. Zvaigznes noteikti novērtēs Svaru dzīvesprieku un pozitīvisma lādiņu, ar ko būtu vērts padalīties arī ar apkārtējiem.

Astrologi iesaka būt stingriem, nevis ietiepīgiem, kā arī nejaukt dāsnumu ar izšķērdību. Zvaigznes un planētas padarīs Svarus stiprākus, taču svarīgi apzināties, ka visam ir savas robežas, gan darbā, gan mīlestībā nevajadzētu likt nesasniedzamus mērķus.

Lasi vēl: Lai izdabātu Dzeltenai Zemes cūkai, astrologi iesaka noteikti neizvēlēties sekojošo krāsu apģērbu

Lauva

Arī Lauvas izjutīs zvaigžņu un planētu labvēlīgo ietekmi. 2019. gads būs īpaši veiksmīgs darbam, biznesam, mājas lietām, remontam un nekustāmo īpašumu iegādei. Šajā laikā Lauvas piedzīvos īstu radošu pacēlumu, kas palīdzēs viņiem ātri un viegli rast nestandartus, bet ļoti efektīvus risinājumus.

Veiksmīgas būs ne vien finanšu, bet arī mīlas lietas. Visums noskaņo Lauvas atvērtam dialogam ar apkārtējiem, taču tas nenozīmē, ka savas enerģijas pārpalikumus būtu vērts tērēt altruismam.

Jaunā gada sākumā un beigās lauvas pilnīgi droši var atļauties mazliet egoisma, kas ļaus viņiem sasniegt vislabākos rezultātus. Vien tad, kad būs īstenotas visas jūsu ieceres, var domāt par palīdzības sniegšanu citiem. Šajā gadā īpašu prieku un gandarījumu sagādās imidža pārmaiņas.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru