Labākais uzbudinājuma līdzeklis vīriešiem: psihologs atklāj noslēpumu

Mīļās dāmas, es jums atklāšu briesmīgu noslēpumu.

Es nesen publicēju rakstu par labāko veidu, kā uzbudināt sievieti. Runa nebija par fizioloģisku seksuālo uzbudinājumu, bet gan par plašāku kontekstu – kā pastāvīgi būt pievilcīgam savas sievietes acīs.

Sievietes interesējās – vai ir tāds pats skaists, elegants un vienkāršs risinājums pretējā virzienā? Vai ir iespējams uzbudināt savu vīrieti tikai ar dažiem vārdiem un būt iekārojamai plašā kontekstā, ne tikai fizioloģiskā?

Protams, var!

Bet vispirms brīdinājums. Diemžēl psiholoģijā nav garantētu risinājumu, tikai iespējamības. Lūdzu, ņemiet to vērā.

Tātad, lai uzbudinātu savu vīru plašā kontekstā, jums ir regulāri jāsaka “burvju” vārdi.

Lūk, šie vārdi ir: “Man ar tevi ir labi” vai arī “Es esmu apmierināta”.

Ja sieviete paziņo savam vīram, ka viņai ir ar viņu labi, ka viņa ir apmierināta ar visu, cilvēks sāk uztvert šo sievieti kā ideālāko un skaistāko sievieti pasaulē.

Kā tas darbojas? Ir zināms, ka vīriešiem ir ļoti svarīga sievietes lojalitāti. Un, kas ir interesanti, tā ir pat svarīgāka nekā vīrieša uzticība sievietei.

Citiem vārdiem, vidusmēra vīrietis sievas neuzticību pārdzīvos smagāk nekā vidusmēra sieviete pārdzīvos vīra sānsoli, kas daudziem var šķist pārsteidzošu.

Ja sieviete bez piespiešanās saka, ka viņai ir labi ar vīru, viņa dod signālu “Es tev esmu uzticīga, viss ir labi.” Tas nozīmē, ka cilvēks dara visu pareizi, ka viņš  dodas pareizajā virzienā un kopumā malacis.

Šādu sievieti var pieņemt kā iekārojamu un brīnišķīgu visplašākajā kontekstā.

Kāpēc? Viņai, kura ir brīnišķīga pati pa sevi, ir labi kopā ar vīrieti. Tātad, vīrietis visu dara pareizi, viņš ir īsts vīrietis. Un tādam būt ir patīkami. Sieviete, kas iesēj vīrietī šādu apziņu, ka viņš ir lielisks, arī pašam vīrietim šķitīs lieliska un iekārojama.

Lasi vēl: Meitene gulēja uz sola, bet ratiņos raudāja mazulis

Iepriekš minēto noteikti nevajadzētu uztvert, ka sievietei tagad ir jāizdabā vīrietim visos jautājumus. Attiecības nedrīkst būt ērtas! Tas ir labs veids kā tās sabojāt.

Ja sajūti, ka kaisle rimusies, noteikti slikta doma būs likt vīrietim sajust greizsirdību.

Sievietei vajag izteikt, kas ir tās lietas, kas padara viņu laimīgu, esot kopā ar vīru. Kā arī, viņai ir jāiemācās izteikties par lietām, kas nepatīk attiecībās. Tas tikai uzlabos attiecības.

Gan vīriešiem, gan sievietēm patiesībā vajag vienu un to pašu – drošību.

Tātad, jā sieviete teiks savam vīrietim, cik viņai ar viņu ir labi, attiecības uzlabosies, bet, ja viņa kļūs kaprīza, attiecības sabojāsies.

Avots:

damy

Pievienot komentāru