Lai izvairītos no ciešanām – ej tieši sāpes

Viņi zina, kas ir dusmas, šausmas, kauns un apjukums, un domā, ka viņi jau zina visu, ko var zināt par šo pieredzi. Bet viņi zina tikai vienu šo emociju stāvokli – nepilnīgu, iesaldētu. Ir ļoti grūti iedomāties, kāds būs viņu stāvoklis, ja jūs pārdzīvojat visas šīs emocijas ar tādu koncentrēšanās, skaidrības un līdzsvara līmeni, ka tā vietā, lai sacietētu un saritinātos ciešanās, tās kļūs par neapturamu dabisko straumi. Ir ļoti grūti iedomāties, ka viņi var jūs barot vai attīrīt jūsu apziņu.

Kad mēs pilnībā izjūtam fizisku, emocionālu un psiholoģisku diskomfortu, tas maina savu stāvokli, piemēram, ledus kūst un kļūst par ūdeni. Tas joprojām ir H2O. Sāpes joprojām ir sāpes. Bet šķidruma sāpēm ir pavisam cits potenciāls nekā sacietējušām sāpēm.

Kad nevarat mainīt ārējos apstākļus, kas izraisa ciešanas, un ne tikai vēlaties nomelnot sāpes, jūs varat iemācīties izjust diskomfortu no paaugstinātas apzinātības stāvokļa.

Lasi vēl: Burkāni un rozīnes pret nierakmeņiem – veca zāļu vīra recepte

Tā kā jums joprojām ir sāpes, tas motivēs jūs mainīt apstākļus. Bet, tā kā jūsu darbības vairs neizkropļo un neizraisa ciešanas, tās, visticamāk, kļūs efektīvas un nedos nevēlamus un negaidītus rezultātus.

Tā vietā, lai ļautos sāpēm, jūs sākat sāpes izjust asāk un pilnīgāk, bet ciešanas mazinās. Tas var pat novest pie tā, ka jūs priecājaties sāpju vidū, kas pretējā gadījumā jūs padarītu nelaimīgu.

Šinzens Jangs

Avots:

eroskosmos

COMMENTS

Pievienot komentāru