Liekais svars pazudīs kā nebijis! Vienkārši sajaucot šīs sastāvdaļas, jūs sasniegsiet neticamus rezultātus

Mana draudzene piebāza pilnu ledusskapi ar šādām burciņām. Es vienkārši nošpikoju viņas recepti, un nospriedu, ka tas jāzina katram.

Mūsdienās pastāv tik daudz dažādu tievēšanas paņēmienu, ka ir ļoti grūti noticēt to efektivitātei. Daudziem izdodas nomest lieko svaru, pateicoties stingram režīmam. Kāds cits saved savu ķermeni kārtībā, skaitot kalorijas. Bet ko darāt Jūs? Viens no labākajiem paņēmieniem irdetoks dzērienu lietošana. Turklāt tas ir arī ļoti garšīgs paņēmiens!

Tas šķiet neiespējami, jo esam pieraduši uztvert tievēšanu kāļoti mokošu procesu, un viegla atbrīvošanās no liekā svara šķiet kauts kas fantastisks un neiedomājams. Taču, pateicoties šai receptei, jums ir iespēja pārliecināties, ka liekais svars nemaz nav neuzvarams. Lai sasniegtu ideālas ķermeņa aprises, ir vajadzīga tikai jūsu vēlēšanās.

Dzērieni notievēšanai

Paši populārākie ir smūtiji. Šis jaunieviestais vārds apzīmē samaltus augļus, dārzeņu un zaļumus. Smūtiji ir sava veida mānekļi – no vienas puses jūs it kā neko neesat ēduši, tomēr tie rada sāta sajūtu. Jaukt var visu, kas vien ienāk prātā, izņemot medu un cukuru.

Otru ietu ieņem proteīnakokteiļi. Tie nevis papildina, bet gan aizstāj ierastās maltītes. Kokteiļi palīdz samazināt diennaktī uzņemto kaloriju daudzumu, tai pašā laikā izvairoties no bada sajūtas. Pirktie kokteiļi ietver sevī fermentus, hormonus, olbaltumvielas, pienu, soju un olas. Bieža šādu kokteiļu lietošana var izraisīt nieru saslimšanas.

Kokteiļiaršķiedrvielāmpalīdz samazināt apetīti. Nonākot kuņģī, šķiedrvielas uzbriest un piepilda to, tādējādi nodrošinot sāta sajūtu. Cilvēkiem ar kuņģa un zarnu trakta saslimšanām šādi kokteiļi jālieto ļoti piesardzīgi.

Garšīgs dzēriens notievēšanai

Tā sastāvā ir apelsīns, banāns, sezama sēklas un linsēklas. Kāpēc tieši šāds kvartets? Banāns ir bagāts ar šķiedrvielām, dzelzi un kāliju. Šis produkts regulē glikozes līmeni asinīs un arteriālo spiedienu. Turklāt, pievienojot šo produktu, jūs varēsiet aizmirst par vēdera pūšanos un aizcietējumiem.

Linsēklas un sezama sēklas ir mūsu matiem, ādai un zobiem tik nepieciešamu minerālvielu avots. Savukārt apelsīni, pateicoties augstam C vitamīna, cinka, vara, dzelzs un fosfora saturam, uzlabo imunitāti un asinsriti.

Darbojoties kompleksā, šie produkti paātrina vielmaiņu, uzlabo gremošanas sistēmas darbību un novērš liekā šķidruma uzkrāšanos organismā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru