Ļoti spēcīga lūgšana! Palīdzēs pret neveiksmēm, skaudību un nabadzību…

Ar Dievpalīgu vienmēr ir vieglāk! Šo lūgšanu atradu pilnīgi nejauši, brīdī, kad man bija nepieciešama palīdzība. Tai piemīt ļoti liels spēks! Man tā ir ļoti palīdzējusi, un tagad es dalos tajā ar Jums!

Man patiesi ļoti palīdz šī lūgšana. Es skaitu to katru dienu, pirms dodos ārā no mājām. Es iekšēji jūtu, ka tā sniedz man atbalstu ikdienas gaitās. Arī mājās kļuvis daudz mierīgāk, gaisotne uzlabojusies. No sirds iesaku Jums šo lūgšanu, ko var klausīties ikdienā, lai saņemtu Dieva palīdzību. Lai Dievs sargā visus, kas vērsušies viņam, lai viņus visus sasniedz Dieva svētība!

Ne vienmēr cilvēks maksā tikai par saviem grēkiem un kļūdām. Piedzimstot mēs uzņemamies visas mūsu dzimtas problēmas. Gan dzimtas grēki, kas turpmāk rada visas ģimenes likstas, gan sodi par tiem var būt ļoti dažādi.

Taču tiem visiem ir tikai viens vienīgais iemesls – dzimtas novēršanās no visas enerģētikas Pirmavota, jeb mūsu Visuvarenā Radītāja, Dieva.

Tie, kas skaitīs šo lūgšanu, kas sastāv no 99 Dieva vārdiem un nesatur nevienu personīgo lūgumu, atkal saņems piekļuvi Visuma Pirmavotam. Tikai tad šī lūgšana jālasa katru dienu, ne mazāk kā 40 dienas pēc kārtas. Pietiek, ja skaitīsiet to vienreiz dienā, lai gan senākos laikos ieteica lasīt to divreiz – no rīta, pirms darba dienas sākšanas un vakarā, pirms gulētiešanas.

Savienojoties ar Pirmavotu, cilvēks saņem grēku atlaišanu un iespēju sākt savu dzīvi no jauna.

Kā tas notiks un cik veiksmīga veidosies viņa dzīve, būs atkarīgs no paša cilvēka un viņa spējām saklausīt Dieva vārdu, kas skanēs viņa dvēselē.

Lai veicas šīs senās garīgās prakses īstenošanā!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru