Liela atsaucība par konkursu “Baumit gada fasāde 2019”

Jau otro gadu Austrijas uzņēmums “Baumit” ir izsludinājis konkursu “Baumit Gada fasāde 2019”, kas ir atlases pirmā kārta starptautiskam arhitektūras un būvniecības konkursam “Life Challenge 2020”.

Latvijas konkursam “Baumit Gada fasāde 2019” iespējams pieteikt projektus līdz 2019.gada 20.novembrim četrās nominācijās: sabiedriskas ēkas rekonstrukcija, vēsturiskas ēkas sanācija, daudzdzīvokļu ēka, visu tipu ēku siltināšana ar ETICS sistēmu. Aicinām konkursā pieteikties gan privātpersonas, gan pašvaldības, arhitektus un būvniekus.

Tā ir lieliska iespēja profesionāļiem un privātmāju īpašniekiem dalīties ar savu pieredzi un gūt starptautisku atzinību par ieguldījumu arhitektūrā. Ar konkursa nolikumu var iepazīties www.baumit.lv un www.buvniekupadome.lv. Pieteikumu iesniegšana konkursā ir bez maksas.

Austrijas uzņēmumam “Baumit” ir vairāk kā 100 gadu pieredze un būvniecības profesionāļiem pazīstams ar augstvērtīgām fasāžu apdares sistēmām, apdares materiāliem, saistvielām un citiem būvniecības materiāliem. Tandēmā ar kvalitatīvu izpildi “Baumit” materiāli nodrošina ēkai energoefektīvitāti un ilgtspējību, ko apliecina vairāk nekā simts Latvijā realizēti būvobjekti.

Konkursa “Baumit Gada fasāde 2019” gala ceremonija notiks Rīgā nākamā gada 16.janvārī. Konkursa “Baumit Gada fasāde 2019” pirmo vietu ieguvēji turpinās pretendēt uz balvu starptautiskajā konkursā “Life Challenge 2020”, kurā startēs objekti no visas Eiropas ar gala ceremoniju Valensijā, 2020. gada 14. maijā.

Pievienot komentāru