Lieliskā zodiaka zīme – Skorpions. Mēs tev pastāstīsim kāpēc tieši viņi ir paši labākie!

Skorpions ir astotā zodiaka zīme. Saule ieiet Skorpiona zodiaka zīmē 23. oktobrī. Skorpiona zīmes sākuma un beigu datums ir no 23.10. līdz 22.11.

Skorpions ir ūdens zīme, un ūdens astroloģijā simbolizē emocijas, t.i. Skorpions ilgstoši var uzturēt gan pozitīvas, gan negatīvas jūtas. Skorpioni ir uzticīgi mīlestībā bet vienlaicīgi viņi var būt atriebīgi. Skorpiona iekšējā pasaule nav mierīga. Kaislība vienmēr plosās Skorpiona dvēselē.

Bet atšķirībā no Vēža, kurš baidās būt vainīgs un visu laiku “slēpjas savā čaulā”, Skorpions atklāti runā patiesību, lai cik rūgta tā arī nebūtu. Skorpions var sāpināt apkārtējos cilvēkus. Bet tas ir Skorpiona galvenais mērķis – identificēt sevī un citos vājās puses.

Ideālais pāris Skorpionam

Jaunībā labākā izvēle priekš Skorpiona būtu Vēzis vai Zivis. Ideāla laulība ar Vēzi sola laimīgu dzīvi: viņi var nebūt bagāti,nav obligāti jābūt inteliģentiem, lai iegūtu laimīgu ģimenes dzīvi. Bet savienībā ar Zivīm Skorpioni vēlas ko citu: tiekšanos pēc veselīga dzīves veida, pareizām, pieklājīgām attiecībām, kas balstās tradicionālās vērtībās.

Otrajā dzīves posmā Skorpioniem vajadzētu meklēt ideālu citur: ieskatīties Jaunavā vai Mežāzī. Labi, ja Jaunava ieņem augstu amatu, ja ir liela alga. Bet Mežāzim ir jāpiemīt veselajam saprātam, eņģeļa pacietībai un nevainojamām manierēm.

Labākais pāris Skorpionam

Vēzis: Kā sola saderības horoskops, Vēzis un Skorpions var kļūt par lielisku pāri. Viņi viens otrā atrod to, ko meklē savā dzīves pavadonī.

Vēzi piesaista Skorpiona kaislība, bet Skorpionu piesaista Vēža neierobežotā uzticība, un viņš nedos nevienu iemeslu greizsirdībai. Tieši Vēzis ar savu nepārliecību par sevi, spēj pielipt Skorpionam kā kaķēns. Kā prognozē horoskops, Skorpiona un Vēža laulība var būt visnotaļ kaislīga un veiksmīga.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru