LRA iesniedz deputātu kandidātu sarakstu pašvaldību vēlēšanām Ropažu novadā

Latvijas Reģionu Apvienības (LRA) Ropažu nodaļa iesniegusi priekšvēlēšanu programmu un kandidātu sarakstu ar 22 deputātu kandidātiem 2021.gada 5.jūnija pašvaldību vēlēšanām. Saraksta līderis gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās būs Garkalnes novada domes deputāts un LRA Ropažu nodaļas vadītājs Kārlis Knēziņš.

Kārlis Knēziņš, LRA Ropažu nodaļas vadītājs:

“Mūsu komandā ir cilvēki, kuri sevi apliecinājuši ar drosmīgu un atbildīgu rīcību, tie ir cilvēki, kuri ir gatavi strādāt sabiedrības labā un zina, kā to darīt. Viņi jau ir daudz sasnieguši gan savā darbā, gan spējuši atrast laiku un iespēju palīdzēt citiem. Mums ir svarīgi, lai tiktu pārstāvēti visi četri apvienotie novadi, tādēļ mūsu kandidāti ir labi zināmi katra jaunā novada iedzīvotājiem Garkalnē, Vangažos, Stopiņos un Ropažos. Jo galvenais – viņi zina iedzīvotāju vajadzības un intereses katrā no novadiem, katrā ciemā un pagastā. Viņi ir stipri savā nozarē un stipri savā novadā, tādēļ es patiesi lepojos ar mūsu komandu. Mēs viens otru papildinām, atbalstām un jau esam pārliecinājušies, ka spējam strādāt vienota mērķa labā.”

Kandidātu vidū ir Latvijas Māsu asociācijas viceprezidente un “Gada cilvēks medicīnā 2019” Ilze Ortveina, pieredzējušais VARAM darbinieks, pašvaldību darba eksperts Aivars Draudiņš, bijušais Ropažu novada domes priekšsēdētājs, biškopis un zemnieku saimniecības vadītājs Antons Cibuļskis, Garkalnes novada domes deputāti – PII “Skudriņas” vadītājs Pēteris Salenieks un Berģu doktorāta ārsta palīdze Aija Šteinberga, pašvaldības uzņēmumu pārstāvji – SIA “Vangažu namsaimnieks” vadītājs Māris Keišs un PSIA “Garkalnes komunālserviss” transporta struktūrvienības vadītājs Artis Lieljuris. Uzņēmējdarbību pārstāv starptautisku uzņēmumu struktūrvienību vadītājs un autosportists Jānis Olle, vairāku starptautisku kompāniju vadītājs Edgars Bergholcs, privāto bērnudārzu vadītāja un īpašniece Liena Laicāne, “GRIFS AG” Tirdzniecības un attīstības departamenta direktors Guntars Brauns u. c.

LRA Ropažu nodaļā ir arī bijušie pašvaldību deputāti, kuri jau ne reizi vien ir sevi pierādījuši ar darbiem un cīņu par godīgu pārvaldību, kuri ir uzņēmušies atbildību par to, lai turētu vēlētājiem dotos solījumus – divas reizes Garkalnes novada domē ievēlētais, kompleksa “Kalna Spuļļu dīķi” vadītājs Jānis Lepsis un uzņēmēja, “TL Candles” un veikala “Cukurs” īpašniece Terēza Luksa-Sigate.

Latvijas Reģionu Apvienības (LRA) Ropažu nodaļā šobrīd ir 77 biedri, nodaļa apvieno LRA Garkalnes, Ropažu, Stopiņu novadu un Vangažu pilsētas aktīvistus un partijas biedrus.

Pievienot komentāru