Sieviete nopirka lietotu dīvānu. Bet jau nākamajā dienā jauniegūtais dīvāns ”atdzīvojās”

Šis apbrīnojamais stāsts aizsākās, kad kāda ASV Teksasas štata iedzīvotāja vārdā Keilija Gilsone izlēma pārcelties no privātmājas uz dzīvokli un nolēma pārdot savu milzīgo dīvānu. Viņa ievietoja sludinājumu “Facebook” grupā, kur lietotāji izliek pārdošanā lietas, kas viņiem kļuvušas nevajadzīgas, un atrada sev piemērotu mazāka izmēra guļvietu.

Sieviete ātri vien vienojās par darījumu un jau nākamajā nedēļā atveda nopirkto lietu mājās. Dīvāna iepriekšējā īpašniece gan brīdināja Kailiju, ka ir noņēmusi saplākšņa pamatni vienā no dīvāna sekcijām, jo viņas sunim bija iepaticies slēpties mēbeles iekšpusē. Taču sievieti tas
neatturēja veikt pirkumu – izstrādājums viņu pilnībā apmierināja gan cenas, gan izskata ziņā.

Tomēr mājās ar dīvānu sāka notikt kaut kas dīvains. Jau nākamajā dienā pēc pirkuma Keilijas dēlēns sāka mammai stāstīt, ka tajā dzīvojot kaķis. Tomēr sieviete nepievērsa lielu uzmanību viņa vārdiem, jo zēns bieži spēlējās ar iedomātu mājdzīvnieku. Tomēr puika nelikās mierā un turpināja apgalvot, ka ir redzējis kaķi dīvāna apakšā.

Kad trīs mēnešus vecais kucēns sāka skaļi riet uz dīvānu, Keilija tomēr nolēma aplūkot to vērīgāk. Cik gan pārsteigta viņa bija, kad nometusies uz ceļiem un palūkojusies zem dīvāna, ieraudzīja tur divas spīdošas acis, kas skatījās tieši uz viņu! Tur patiešām bija kaķis. Bet kā gan dzīvnieks varēja iekļūt mājoklī, ja visi logi un durvis bija aizvērtas?

Katram gadījumam Keilija nosūtīja ziņu bijušajai dīvāna īpašniecei, pastāstot par savu atradumu. Un jau pēc 20 minūtēm pārdevēja bija klāt un teica, ka iepriekšējā dienā viņas pūkainais mīlulis piepeši pazudis.

Lasi vēl: Kāpēc daudzi cilvēki pārklāj Wi-Fi rūteri ar pārtikas foliju. Tas tiek darīts ar nodomu

Viņa apgriezusi otrādi visu savu mājokli, taču no murrātāja nebija ne vēsts. Acīmredzot dzīvnieks negribēja šķirties no iemīļotā dīvāna un bija izlēmis kopā ar to doties uz jaunu mājvietu. Tajā pašā dienā kaķis atgriezās pie savas saimnieces, bet Keilija varēja turpināt izmantot dīvānu, neraizējoties, ka tas sagādās jaunus pārsteigumus.

COMMENTS

Pievienot komentāru