Lūk, pazīme pēc kuras var pateikt, ka sieviete nekad neapprecēsies. Ļoti žēl!

“Esmu jauna, skaista, veiksmīga, sevi nodrošinu pati. Man ir daudz hobiju, labs dzīvoklis un dārga automašīna. Esmu arī izcila gultā. Bet vīrieti atrast nevaru. Normāli vīrieši ir “izmiruši”.

Sociālajos tīklos līdzīga satura teksti parādās ar apskaužamu regularitāti. Tie patiešām ir patiesi – ļoti daudzas skaistas un veiksmīgas sievietes nevar atrast sev piemērotu partneri.

Kāpēc tā notiek, un vai šajā bēdīgajā situācijā ir iespējams kaut ko mainīt, stāsta psihologs un seksologs Oļegs Ševčenko.

“Veiksmīgās zaudētājas” – kāpēc tā?

Tikai no pirmā acu uzmetiena paradoksāli šķiet tas, ka sieviete, kas lepojas tikai ar labajām īpašībām, paliek vientuļa. Patiesībā tam ir skaidrojums. Tas, ko dāmas, iespējams, uzskata par tikumiem, patiesībā ir viņu nepilnības. Es uzskaitīšu piecas galvenās – esmu pārliecināts, ka “veiksmīgās zaudētājas” sapratīs, ka visi šie punkti attiecas gandrīz uz katru no viņām.

Labs darbs, augsts amats, lieli ienākumi – visas šīs veiksmīgās sievietes pazīmes vīriešu acīs nepavisam nav pievilcīgas, ja runair par to, kādu viņi vēlas redzēt savu nākamo sievu. Protams, uz alfonsiem tas neattiecas, bet neviena no sievietēm šādus personāžus taču nemeklē. Veiksmīga karjera liecina par tādāmrakstura iezīmēm kā stingrība, pašpārliecinātība, augsta aktivitāte. Ticiet man, pārāk aktīvas sievietes vīriešus biedē.

Tām pašām veiksmīgajām dāmām patīk apgalvot, ka viņas ir seksa dievietes. Maz ticams, ka šāds paziņojums piesaistīs pretējā dzimuma pārstāvi. Pirmkārt, tāpēc, ka uzzinot par izraudzītās partneres lielo gultas pieredzi, vīrietis sajutīsies kā apliets ar aukstu dušu. Otrkārt, vīrietim ir bailes no tā, ka viņš pats nebūs “dievs” blakus “dievietei”!

Lasi vēl: Jūs būsiet pārsteigti! 10 lietas, kuras nedrīkst glabāt pagrabā

Sieviete nereti pievērš pārāk lielu uzmanību savam izskatam, bieži apmeklē kosmetologu, frizieri, izmanto silikonu dažādās ķermeņa daļās un tamlīdzīgi. Lielākā daļa vīriešu bīstas pieskarties šādai sievietei.Stiprā dzimuma pārstāji zemapziņā baidās sabojāt šādu mākslīgi radītu skaistumu, viņi nevar atslābināties un justies dabiski.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru