Šovakar sākas mēness aptumsums un turpināsies pat līdz 11. janvārim. Ar ko viņš ir bīstams?

Katrs Mēness aptumsums rada ne tikai riskus, bet sniedz arī iespējas. Lai veiksmīgi pavadītu laiku no 10. līdz 11. janvārim, tev noderēs astrologu padomi. Pateicoties viņiem, būs iespējams tikt galā ar grūtībām un nepaklupt.

Mēness aptumsums sāksies šodien pulksten 21 un 10 minūtēs. Pilnmēness Vēža zīmē ietekmē cilvēku emocionālo sfēru, jo šim zvaigznājam piemīt Ūdens elements – tāpēc astrologi iesaka pievērst uzmanību šim dzīves aspektam. Mēness aptumsums turpināsies 11. janvārī, kas nozīmē, ka abas dienas jāsaglabā modrība.

Eksperti aicina iepazīties ar šogad pirmā Mēness aptumsuma iezīmēm, lai saprastu, kāda rīcība būs veiksmīga, un no kā labāk atteikties, lai novērstu nepatīkamas situācijas un problēmas.

Ko drīkst darīt Mēness aptumsuma laikā

Pavadi laiku kopā ar tuviniekiem

Šā Mēness aptumsuma laikā ir svarīgi pievērst uzmanību mīļajiem cilvēkiem, piedot pārestības draugiem un radiniekiem un atbalstīt viņus.

Svarīga ir emocionālā komunikācija, jo, pateicoties atbalstam, tu varēsi uzlabot omu gan sev, gan tuviniekiem, kā arī pasargāt viņus no kļūdām. Astrologi iesaka stiprināt ģimenes saites, meklēt kompromisa risinājumus un izvairīties no konfliktiem.

Turi solījumus

Aptumsuma laikā nedrīkst ignorēt savu sirdsapziņu vai mēģināt to pieklusināt. Tā būs vieglāk izvairīties no konfliktiem, kā arī nākotnē neradīt nepatikšanas sev. Dotie solījumi jāizpilda laicīgi, lai nezaudētu savu reputāciju un nenodarītu pāri apkārtējiem.

Nodarboties ar atveseļošanos

Mēness aptumsuma laikā nepamet novārtā veselību un neignorē organisma signālus. Tu vari novērst slimību rašanos ne tikai ar pārbaudītu mājas recepšu palīdzību, bet arī pievēršoties fiziskajām aktivitātēm. Pat locekļu izvingrināšana pēc pamošanās sniegs mundrumu un labu garastāvokli.

Lasi vēl: Veca čigāniete man iemācīja cept daudz reizes garšīgākas kotletes par parastajām

Nodarboties ar meditāciju

Meditācijas vingrinājumi palīdzēs tiem, kuri jūt, ka nespēj tikt galā ar emocijām. 10. un 11. janvārī tev ir jākontrolē sevi, un, lai izvairītos no nepatikšanām, ir vērts izmantot meditācijas praksi.

Pievērsties radošām lietām

Mēness aptumsuma dienās radošas aktivitātes sniedz lielisku iespēju tikt galā ar stresu, ienest dzīvē veiksmi, mīlestību un labklājību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru