Lūk, šādus 10 signālus sūta Visums par nepareizajām izvēlēm mūsu dzīvē!

Jūs patstāvīgi izdariet dzīves ceļa izvēli, bet vai tā ir pareiza jūs uzzināt tikai vēlāk. Liktenis mums signalizē, ja tomēr izvēle ir izdarīta nepareizi. 

Kā atpazīt šos signālus?

Kavēšanās 

Regulāri sanāk nokavēt kādu tikšanos un tev ir zudusi laika izjūta? Tā ir svarīga zīme, ko nevajadzētu ignorēt. Katra tava kavēšanās liecina par to, ka tu sevi pārlieku nodarbini ar kaut ko un tomēr nevari izdarīt visu, kas ieplānots. Tev ir nepieciešams atpūsties. Relaksējies sev tīkamā veidā.

Ķermeņa traumas

Ja, piemēram, tu iespiedi roku vai pirkstu kaut kur, ir jāpiebremzē un jāpadomā, pirms turpināt iesākto. Iespējams esi pārstājis klausīties sevī un pievērst uzmanību svarīgākām lietām. Rūpīgi apdomā, kādu izvēli esi izdarījis un vai tā ir bijusi pareiza.

Salauztas, saplēstas lietas

Šis tiešām norāda uz to, ka tu esi izvēlējies nepareizo dzīves ceļu vai izvēli. Ja plīst lietas, tad tas ir viens no signāliem. Šajā situācijā vislabāk – atlaist visu un plūst pa straumi, pilnībā uzticoties Visumam un viņa spēkam.

Tu esi izklaidīgs

Tu visu laiku par kaut ko aizmirsti vai pazaudē kādas mantas? Šī ir neuzmanība un aizmāršība. Zīmes, kas brīdina, ka ir jāsakoncentrējas uz saviem uzdevumiem un mērķiem, aizmirstot par visu mazsvarīgo. Gribēdams apsēsties uz diviem krēsliem, var nokrist un sāpīgi sasisties.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru