Mājiens vīriešiem: Kāda sieviete būs ideāli piemērota jūsu zodiaka zīmei

Strēlnieks

Dinamiskais Strēlnieka vīrietis vēlas sev blakus redzēt aktīvu, enerģisku, mērķtiecīgu meiteni. Viņu piesaista drosmīga, ziņkārīga, sabiedriska sieviete, kurai turklāt piemīt tieksme pēc piedzīvojumiem. Strēlnieks uzskata par ideālu pavadoni to sievieti, kura var viņu nepārtraukti pārsteigt ar jauniem tēliem, radīt neaizmirstamus iespaidus un pastāvīgi aizraut ar vieglu noslēpumu.

Strēlniekam šādas sievietes jāmeklē Dvīņu, Svaru un Ūdensvīra vidū.

Mežāzis

Konservatīvais Mežāzis nav pieradiatklāti demonstrētu savas jūtas, taču viņam ir arī savas idejas par ideālo sievieti. Izvēlētajā viņš meklē: apņemšanos ievērot ģimenes vērtības, godīgumu, lojalitāti, praktiskumu. Laulātajai partnerei jānodrošina uzticama ģimenes aizmugure, jābūt priekšzīmīgai saimniecei un mātei. Neskatoties uz emocionālo izolāciju, Mežāzim ir nepieciešams maigums un siltums. Sieviete, kas viņam sniegs savu mīlestību, rūpes un uzmanību, viņam kļūs par ideālu.

Mežāzim sievietes Vērsis, Jaunava un Zivis var kļūt par perfektu pavadoni.

Ūdensvīrs

Ekstravagantie Ūdensvīri dod priekšroku sievietēm, kas ir līdzīgas viņiem pašiem. Ideālai mīļotājai jābūt neatkarīgai, zinātkārai, erudītai, asprātīgai, jāprot dalīties savās interesēs. Ūdensvīrs noteikti pievērsīs uzmanību meitenei, kas izceļas no pūļa: viņu pievilinās neparasta frizūra, ekscentrisks apģērbs un nekaunīga izturēšanās. Tā kā Ūdensvīram ļoti patīk runāt, viņa izvēlētajai ir jākļūst par ieinteresētu klausītāju, jāiemācās uzdot vadošos jautājumus un savlaicīgi jānodod norādes.

Ideālas attiecībasŪdensvīrs var izveidot ar Dvīņu, Strēlnieka, Skorpiona zvaigznāju pārstāvēm.

Zivis

Noslēpumainie Zivju zīmē dzimušie vīrieši dod priekšroku meitenēm, kuras cienīs viņu dzīves vērtības. Zivis patiešām novērtē sirsnīgu rūpību, laipnību, empātiju. Bet šīs zīmes vīrietim ir vajadzīga pašpārliecināta sieviete, kas spētu ieņemt līdera pozīcijas viņu tandēmā un uzņemties iniciatīvu attiecībās. Viņš sagaida jutīgumu un atbalstu no izvēlētās personas, viņam ir nepieciešams iedrošinājums, mierinājums. Sievietei jādemonstrē gan izlēmība, gan smalkums, gan neatlaidība un maigums.

Lasi vēl: Ja tu mīli sievieti – lauvu, tad tev jārēķinās ar šo un nesaki, ka mēs tevi nebrīdinājām!

Šāda reta Zivju kombinācija būs sastopama sievietēs, kas dzimušas Vērša, Vēža, Skorpiona zīmē.

Avots:

fatelines

COMMENTS

Pievienot komentāru