Medmāsa publiski pazemo smagi slimu slimnieci „Jelgavas slimnīcā”

Jāpiemin, ka šis stāsts nav noticis šogad, taču cilvēki joprojā komentē un dalās iespaidos ar sīs slimnīcas darbiniekiem un attieksmi. 

Šis stāsts ticis publicēts 2015. gadā, taču cilvēki aktīvi komentē un apspriež šo situāciju pat vēl tagad. Cilvēki vēlas noskaidrot vai ritot šiem gadiem slimnīcas attieksme ir mainījusies.

Komentētāju ir daudz, gan tādi kuriem ir tik pat skarba pieredze, gan tādi kuriem viss licies pozitīvi un attieksme bijusi pat ļoti laba.

Diemžēl rakstā pieminētā sieviete, mamma autora ir jau mirusi, taču cilvēki ir pārsteigti par šādu attieksmi un nav svarīgi kurā gadā kas tāds ir noticis.

Jācer, ka šobrīd situācija ir daudz reiz labāk uzlabojusies un sliktās pieredzes kā autoram vairs nebūs.

Lūk, arī oriģinālais raksts:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1563124943939278&set=a.1563126063939166&type=3&theater

COMMENTS

  • <cite class="fn">tete</cite>

    Žurnālisti, ko jūs ar šāda veida rakstiem mēginat parādīt sabiedrībai, kurā jau tā tādas profesijas kā medmāsa, skolotājs, ārsts , policists absolūti neskaitās ”prestižas”, ne darba atalgojuma, ne publiskajā telpā pausto ziņu dēļ, jautājums, tas ir pasūtījums, lai mūsu bērni negribētu šādas profesijas apgūt un ļautu ievest tajās strādāt imigrantus?/ Kāpēc publiskajā telpā, medijos neraksta, kā šobrīd piespiežot pensionētus vecus ļaudis pāriet uz kodu kalkulatoriem tie katru dienu bankās tiek morāli pazemoti, jo nu pamēģināsiet pati savos 80 saprast ciparu tehnoloģiju…kā pazemo visus kredītņēmējus tiesu izpildītāji, tiklīdz parāds bankai, kāda attieksme ir pret vidēji algotu cilvēku, kam parāds līdz 500 eiro VId, bet tas, ka nav notverti Latvenergo miljonu, Rīgas brīvostas miljonu zagļi, par to viss klusu….kam jūs strādājat , žurnālisti pērkamie

Pievienot komentāru