Ja slimo bērns, jāārstē ir tētis un mamma, tad arī bērnam viss nokārtosies

Šajā rakstā mēs dalīsimies ar noderīgu informāciju priekš tiem vecākiem, kuri domā, ka:

  1. Visi bērni slimo (organisms aug, metabolisms)
  2. Medicīna viņiem palīdzēs
  3. Bērns pats piedzima tāds vārgs

Ko nepieciešams zināt KATRAM vecākam pirmām kārtām:

No ieņemšanas brīža (!) līdz 12 gadu vecumam vecāki nes PILNU atbildību par bērni, VISĀ, KAS AR VIŅU NOTIEK.

Un nevis tāpēc, ka “kāds tā pateica, vai uzrakstīja”, bet tāpēc, ka bērns ENERĢĒTISKI un INFORMATĪVI PILNĪBĀ ir pakļauts vecākiem.

Māte ir atbildība par, KĀ BĒRNS JŪTAS (organisma enerģētika).

Tēvs atbild par to, KAS AR BĒRNU NOTIEK (notikumi), kā arī par to, KĀ JŪTAS MĀTE.

Tēvi, jūs sapratāt pareizi – beigās jūs esat atbildīgi par VISIEM.

Un jūs domājāt, ka esat nokļuvuši pasakā? Kā tad…

  1. Mātes ietekme uz bērnu

No bērna ieņemšanas brīža līdz 12 gadu vecumam sākas un ilgst bērna ķermeņa būvniecība. Māte ir VIENĪGAIS avots “celtniecības materiālam” līdz piedzimšanas brīdim un enerģētiski arī pēc tam.

Tas, ka grūtniecības laikā nedrīkst dzert, pīpēt, durties un ēst Makdonaldā, ir skaidrs tāpat. Inde ir inde. Bet.

Ir kas tāds, ko vecāki nezina. Bērna ķermeņa veidošanās ir cieši saistīta ar sievietes psihi – tik tieši, ka nekādas indes nav spējīgas nodarīt bērnam tik daudz kaitējuma, cik viena psihiski neadekvāta sieviete.

Visas psihiskās novirzes grūtniecības periodā, visi stresi negatīvi atsaucas uz bērna ķermeņa veidošanos. Grūtniecības periodā mātei ir jābūt mierīgai un pozitīvai, jādzīvo prieka gaidās, ka drīz pasaulē nāks viņas bērns. Tas, ko izjūt sieviete – to viņa ieliek bērnā. Tā ir aksioma, ar kuru ir bezjēdzīgi strīdēties.

Mana paziņa (pati, bez ķeizargrieziena) dzemdēja pilnīgi veselu pirmdzimto 36 gadu vecumā tikai tāpēc, ka viņa izcēlās ar nesatricināmu mieru un pārliecību, ka “viss būt labi”, un arī bērniņu ļoti gaidīja. Pat hormonālas problēmas grūtniecības sākumā tika uztvertas filozofiski “kaut kāds bezsakars, nekas, tiksim galā, bet visi ārsti, kas kladzināja par “vēlām dzemdībām”, bija pasūtīti tālāk. Rezultāts? Nekādu problēmu ne dzemdības, ne pēc tam.

Tātad līdz 12 gadu vecumam māte PILLNĪBĀ kontrolē bērna iekšējo stāvokli. Pat ja grūtniecība noritēja mierīgi – pēc dzemdībām (īpaši, ja tas ir pirmais bērns) māte nokļūst stāvoklī, ka atrodas nemitīgā satraukumā un uzraudzībā par bērnu.

Hipertrauksme ir norma jebkurai mātei, un tas ir saistīts ar banāliem instinktiem. Tomēr ir vērts norādīt, ka visu trauksmi, kuru māte izjūt par bērnu, viņa iesēj viņā pašā.

Ja māte nemitīgi baidās par bērna stāvokli, visi viņas piesardzības pasākumi apgriezīsies otrādi, un bērns NEMITĪGI slimos!

Enerģētikas kvalitāte, kuru bērns saņem no mātes, regulē bērna stāvokli. Poliklīnikas ir pilnas ar satrauktām sievietēm, kuru bērni nepārtraukti slimo. Skolas ir pilnas ar bērniem, kuriem ir ļoti apjomīgas medicīniskās kartes. Iemesls – viens un tas pats: MĀTES stāvoklis.

Gribas pajautāt sievietēm: manas dārgās, kad jūs vārāt zupu, jūs satraucaties par katru grāpi? Ja nu pēkšņi nesanāk, ja nu pārsāla, vai es pieliku piparus, vai vajag pielikt lokus… ? Ja tu šādi gatavosi, tavu ēdienu nebūs iespējams baudīt.

Vēlaties zināt kāpēc? Tāpēc, ka vai nu tu GATAVO KAUT KO GARŠĪGU, vai BAIDIES SABOJĀT PRODUKTUS. Tev ir saprotama atšķirība pieejās? Pirmajā gadījumā tu no jebkāda produkta radīsi šedevru, bet otrā – neglābjami sabojāsi produktus.

Ar bērnu ir tieši tāpat! Vai nu tu viņu piepildi ar pozitīvismu, mīlestību, rūpēm, atbalstu, maigumu, vai satraucies par viņu, piepildi ar bailēm, šaubām, trauksmi, rūpēm, nogurumu… Un, ja tavs bērns vēl piepildās ar skandāliem ģimenē, tad bērns iekšēji piepildīsies arī ar naidu, dusmām, aizkaitinātību… un tas viss uzreiz atsauksies uz viņa orgāniem.

Ziniet, kas notiek ar bērnu, kuru piepilda ar negatīvismu? Viss ir ļoti vienkārši… viņš piepildās ar negatīvo enerģiju, kura sāk audzēt parazītus…

PARAZĪTI NEDZĪVO POZITĪVĀ ENERĢĒTIKĀ, JO VIŅIEM TUR NAV KO ĒST!

Visas teorijas par tēmu “saindējos”, “saaukstējos” ir vislielākās muļķības vārda tiešajā ziņā. Bērns var martā ledainā ūdenī iekrist un pat pēc tam nesaslimt. JA MĀTE NESĀKS PAR ŠO TĒMU PĀRDZĪVOT. Bet var uz līdzenas vietas saaukstēties.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru