Meita redz, ka tēvs sēž blakus mātes guļamistabas durvīm un klausās – pieejot tuvāk, viņa saprata, kas par lietu…

2016. gada oktobrī ārsti uzstādīja Mārsijai briesmīgu diagnozi – vairogdziedzera vēzi. Viņa uzsāka ārstniecības terapijas kursu, kas izslēdza radinieku klātbūtni viņas guļamistabā.

Bet viņa nebija viena, tāpēc Džons nevarēja viņu atstāt vientulībā. Džons atrada veidu, kā atbalstīt sievu, nepakļaujot sevi radiācijas ietekmei.

“Mammai vajag atrasties vienai pašai savā istabā, jo viņa iziet radiācijas terapijas kursu. Lai sastādītu viņai kompāniju, mans tētis novietoja vēstuļu galdiņu pie viņas durvīm un neatgāja no tām ne uz mirkli. Es nespēju valdīt asaras, tajā noskatoties”, – rakstīja Makenna savā Twitter kontā.

Makenna nopublicēja attēlu aprīļa vidū, un kopš tā laikā tajā dalījās vairāk nekā 7000 cilvēku. Pēc Makennas vārdiem, tēvs “regulāri” sēž aiz mammas guļamistabas durvīm. Savukārt Mārsija saka, ka tas ir pilnībā raksturīgi viņas vīram Džonam:

“Džons mani pavada gan uz katru ārsta vizīti, gan uz analīžu nodošanu, gan uz katru operāciju un radioterapijas kursu. Un, kā jūs redzat, ja viņš nevar atrasties man līdzās, viņš pacentīsies būt tik tuvu, cik vien iespējams”, – stāsta Mārija intervijā laikrakstam “The Independent”.

Džons ir patiesi uzticama un mīloša vīra piemērs, bet šis stāsts – traģisks piemērs īstai, laika pārbaudītai mīlestībai. Mēs vēlam Mārsijai ātru izveseļošanos un ticam, ka viņas ģimenē viss būs kārtībā. Nešaubīgi, ar tādu mīloša vīra atbalstu un rūpēm, Mārsija varēs uzvarēt savu saslimšanu.

Pievienot komentāru