Mežā tika atrasta nozagta 90. gadu automašīna. Ejot tuvāk visi izbīlī iekliedzās

Blīvajā Ļeņingradas apgabala mežā cilvēki nejauši atrada īstu “bombu” no 90. gadiem. Nožogotajā teritorijā atradās ilgi sarūsējušas ārzemju automašīnas – cilvēki pieņēma, ka atraduši vecu zagtu automašīnu stāvvietu.

Šis atradums patiešām pārsteidza visus. Tajā laikā šie modeļi bija vieni no visizplatītākajiem, sākot no Forda Scorpio un Honda Sports līdz prestižākiem zīmoliem.

Automašīnas stāv skaisti rindās, un vieta ir klusa. Tas neizskatās pēc tā saucamā ”auto šrota”, visas auto daļas ir saglabājušās zem pārsega. Cilvēkiem ejot tuvāk pie pamestās autostāvvietas valdīja klusums, jo neviens nezināja ko šajās automašīnās varēs atrast. Dažos spēkratos meža zvēri bija ierīkojuši sev mājas.

Interesanti, ka pagājušajā gadā aptuveni 15 kilometrus no šī punkta tika aizturēta arī nolaupītāju banda. Tiesa, šīs autostāvvietas atradās zem savrupmājas un bija daudz tehnoloģiskākas.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kas bieži izraisa skaudību apkārtējos. Lūko, varbūt arī tu esi starp tām? Viņi ir tik kolosāli!

Visticamāk, nolaupītāji savulaik pieskatīja šo pamesto un kluso vietu. Bet viņi nevarēja atgriezties pēc automašīnām – iemesli varētu būt dažādi. Šīs automašīnas tiešām ir retums, jo visas detaļas lielākajai daļai automašīnu ir savās vietās, taču ir arī tādas, kuras ir cietušas vairāk.

 

Šķir otru lapu, lai moskatītos VIDEO no notikumu vietas

COMMENTS

Pievienot komentāru